Nail art

Kamenčki, različnih oblik in dimenzij, ter barv, v kolekciji Crystal Collection Slowianka. Ta kolekcija vsebuje kaviar kroglice različnih barv in velikosti, kristalčke različnih barv ter kroglice, v različnih odtenkih in velikostih.

Neon Prahci NEON EXPLOSION so pigmenti, primerni tako za NAIL ART kot za barvno podlago na nohtu. Uporaba teh prahcov nima ovir in meja in z malo domišljije lahko ustvarite raznolike efekte na nohtih.

Vsi poznamo MIRROR PRAHCE in pri Slowianki imamo dve liniji. Mirror Effect Powders so večinoma prahci, ki barvo samo popestrijo, dodajo lesk, a izvorno barvo delno ohranijo (torej niso pokrivni). Druga linija, Metallic Pigments, so popolnoma pokrivni prahci, ki ustvarijo popoln metalni efekt na nohtu.

Pigmenti Slowianka so res neka posebnost in izboljšajo pokrivnost laka ali gela. Še posebej primerni so za NAIL ART. Z dodajanjem pigmenta v gel ali lak dobiš večjo pokrivnost materiala, ki je zelo zaželena pri ustvarjanju NAIL ART-a, spreminjaš lahko svetlost ali temnost materiala. Z njimi lahko spreminjaš odtenke gelov in lak gelov in dobivaš nešteto barvnih odtenkov.

Kolekciji za ustvarjanje tako imenovanega »suggar effect« sta SAND COLLECTION in SUMMER SNOW.

Ink collection so ink barve, alkoholne barve, s katerimi ustvarjamo različne NAIL ART efekte na nohtu.

Rush Gold je linija izredno pigmentiranih, metalnih gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART.

Nail art

Summer Snow kolekcija - prah z bleščicami Slowianka

Slowianka
Summer Snow kolekcija Slowianka
4,95 €
Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo se vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...
Pripomočki

Metalna paletka za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREpaletka
3,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.
Nail art

Pigmenti Neon Explosion Powders Slowianka

Slowianka
NEON EXPLOSION
2,99 €
Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  Neon Explosion Powders Slowianka so pakirani po 1 gr. 
Nail art

Neon pigmenti Smoke Powder Euro Fashion

Euro Fashion
Smoke Powder EF
2,45 €
Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.
Ombre

Gobice za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREgobice
5,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico Slowianka lahko ustvarite katero od prelivajočih kreacij v trenutku. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter.   
10,95 €
Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...
Nail art

Kolekcija metalnih prahov Slowianka

Slowianka
METALLIC PIGMENT LINE
8,95 €
Kolekcijo metalnih prahov Slowianka sestavljajo metalni mirror prahi v 9 različnih barvah in na nohtih ustvarijo učinek zrcala (mirror effect). Prahi za efekt ogledala Metallic Powders Slowianka so na voljo v original pakiranju 0,5gr.
Trajni lak

Sprej za Baby Boomer

Slowianka
slow-BabyBoomerSPRAY5
16,95 €
Inovativen izdelek za oblikovanje nohtov, s katerim je ustvarjanje baby boomer-ja preprosto, hitro in zelo učinkovito. Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin prah za pršenje nohtov, ki zagotavlja popoln tonski prehod med osnovno barvo in belim prostim robom. Dodatno utrdi prosti rob nohta, zaradi česar je še bolj odporen na mehanske poškodbe in odrgnine.
BUBBLE LIQUID SLOWIANKA BUBBLE LIQUID SLOWIANKA 2
Ni na zalogi
Tekočine

Bubble Liquid Slowianka

Slowianka
Slow-bubble
11,95 €
Unikatna tekočina za nail art mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...
6,95 €
Gobice za BABY BOOMER ali OMBRE ter brisanje nohtov v setu 79 kom pakiranih v vrečki. Ne puščajo sledi ali kosmičev na površini nohta. Zagotavljajo ekonomičen, higieničen način odstranjevanja prahu in brisanja površin umetnih in naravnih nohtov. Idealno za odstranjevanje lepljive plasti gela. Uporabljajo se lahko tudi za topljenje trajnega laka.
Nail art

Kristalčki Crystal Line Slowianka

Slowianka
slow-Volcanic Dust
12,95 €
Kristalčki Slowianka Crystal Collection Line je zbirka elegantno zapakiranih kristalčkov v 16-ih privlačnih barvah, oblikah in različnih kombinacijah.
Nail art

Sand prah za sugar efekt Slowianka

Slowianka
Sand Slowianka
3,95 €
Sand kolekcija vsebuje 5 prahov, ki jih lahko uporabljamo za nail art. Sand Collection Slowianka je namenjena ljubiteljicam "sugar effecta", lahko po celi površini nohta ali samo po nail art-u. Sand prahe z bleščicami lahko uporabljamo tudi kot bleščice in pokrijemo posip s topom. 
Nail art

Mirror effect prahci Stardust Line Slowianka

Slowianka
MIRROR Slowianka
9,95 €
Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. Odsev, ki ga pusti mirror prahec nobenega ne pusti ravnodušnega. Ta odsev popolnoma pokrije barvo nohta ali pa je pol transparenten in odtenek nohta le poživi. Da dosežemo efekt mirror z aplikatorjem vtremo prah v polimeriziran top brez disperzije ter po potrebi...
11,95 €
Pigmenti so prav poseben izdelek, ki kateremu koli izdelku katere koli znamke povečajo pigmentacijo. Na ta način dobimo pigmentiran material, ki ga lahko uporabimo za izris tankih linih, "gel painting", tehniko One Stroke, tehniko Zhostovo, risano francosko, tapkan baby boomer itd. Pigmenti torej izboljšajo pokrivnost laka ali gela in so primerni za vse...
Akril

Prozoren akril prah Acrylic Clear Slowianka

Slowianka
Slow-AcrylicClear10
8,95 €
Prozoren akril prah znamke Slowianka vas bo prepričal zaradi mikro granul akrila. Ko se akril posuši, je popolnoma prosojen, brez sledi ali mlečnega videza. Na voljo v original v pakiranju 10g ali 30gr.
Barvni geli

Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
GOLD RUSH SLOWIANKA
12,95 €
Linija Gold Rush Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...
14,95 €
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.
Akril

Bel akril prah Acrylic Super White Slowianka

Slowianka
Slow-AcrylicSuperWhite10
21,95 €
Bel akril prah Slowianka iz mikro granul je namenjen izdelavi francoske linije umetnega nohta, podaljšanega na šablono ali na umetno konico. Nasičenost belega pigmenta omogoča pokrivnost že v tankem sloju. Ustvari se bela, enotna podlaga, brez marmornih sledi. Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund (odvisno od temperature ozračja).
Gel

Spider Hexa gel - bel, črn ali prozoren Slowianka

Slowianka
Spider Hexa Slowianka
8,95 €
Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.
Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA)
Product available with different options
Trajni lak

Trajni laki metalni odtenki Chrome Slowianka

Slowianka
slow-58
12,95 €
Chrome trajni laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.  Na voljo v original pakiranju 10 ml.
Nail art

Komplet za ombre Slowianka

slow-kplOMBRE
15,95 €
Ombre in BABY BOOMER komplet Slowianka vsebuje: Držalo za gobice, gobice za OMBRE (5 kom) in paletko (metalna) za OMBRE. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje idealnega OMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER. Za podlago pa priporočamo vedno mat...
Nail art

Bleščice Glitter First Gel

Bleščice Glitter First Gel
3,00 €
Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v različnih odtenkih: FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.
Nail art

Kontura za gel in akril

First Gel
Kontura za gel in akril
3,95 €
Konturana barva Contour Color Lines First Gel za tanke linije pri poslikavah na umetne nohte iz gela, akrila ali trajnega laka, pakirana v 10 ml plastenko, takoj pripravljeno za uporabo.
Zaključni geli

Zaključni gel brez disperzije First Gel

First Gel
FG-00010
19,95 €
Zaključni gel brez disperzije First Gel 13ml, ki po utrjevanju nima lepljivega sloja in nudi visok sijaj. Zelo dobro se obnese pri nail art-u, ker dobro vzdrži tudi, če je nanešen v več zaporednih nanosih.
Nail art

Prah za nail art First Gel 20g

First Gel
fg- 00002
7,00 €
Nail Sand First Gel se uporablja v kombinaciji s katero koli barvo v želji po ustvarjanju žametnega »Suggar« efekta.
Nail art

Nail art Koepfe Kamee - 25 kom v setu

First Gel
fg-00003
6,00 €
Nail Art Koepfe Kamee je okras za nohte, s katerim lahko ustvarimo baročni stil nohta. Set vsebuje 25 kom. Dekoracija je v setu na voljo v več odtenkih in sicer v beli, roza, turkizni, svetlo roza in svetlo vijolični barvi.
Nail art

Bubble Pop kaviar kroglice First Gel 17g

First Gel
FG-0004
6,00 €
Z Bubble Pop lahko okrasite nohte z drobnimi okroglimi perlicami, ki spominjajo na kaviar. Naj vas First Gel pripelje do inovativnega nail art-a, drugačnega. 
NALEPKE (VODNE) FIRST GEL
Zadnji kosi na voljo
Nail art

Vodne nalepke First Gel

FG-NALEPKE
2,00 €
Nalepke (Nail Sticker) First Gel za hitro dekoracijo trajno lakiranih ali umetnih nohtov, namenjenih kozmetičnim in manikerskim salonom.
19,95 €
Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi ombre efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 
Prikazujem 1-36 od 157 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM