PRAH ZA NAIL ART FIRST GEL 20G
PRAH ZA NAIL ART FIRST GEL 20G

Prah za nail art First Gel 20g

fg- 00002
7,00 €
DDV vključen

Nail Sand First Gel se uporablja v kombinaciji s katero koli barvo v želji po ustvarjanju žametnega »Suggar« efekta.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Prah znamke First Gel, ki da izgled peska na nohtih, ali pa snega ali snežnih detajlov. Uporablja se podobno kot akril prah za »Suggar« efekt, samo da je tukaj posip bolj izrazit. Je bele, rahlo transparentne barve in se lahko posipa na kateri koli odtenek barvnega laka ali barvnega gela. Uporaben je tako pri trajnem lakiranju kot tudi pri sistemu podaljševanja in umetnih nohtov.


Če želite še dodatno povečat obstojnost nail art-a, potem praha ne posipajte v barvo, temveč to posušite in prah posujte v neutrjen sloj Jamgel-a (ter utrdite).

Hranite izven dosega otrok! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

FIRST GEL, Inh.Viktor Röttig, Rathauspassage 9, 56068 Koblenz, Germany

PRVI NAČIN: Z gelom ustvarimo želen dizajn in vanj posipamo prah, utrjujemo v lučki in višek odstranimo s čistim čopičem. Dizajn zaključimo z Zaključnim gelom GLOSS, v dveh slojih.

DRUGI NAČIN: Noht zaključimo s zaključnim gelom in po potrebi obrišemo disperzijski sloj. Z JAM GEL-om ustvarimo želen dizajn in vanj posipamo prah, utrjujemo v lučki in višek odstranimo s čistim čopičem. 

TRETJI NAČIN, kot na posnetku. Noht zaključimo s zaključnim gelom in po potrebi obrišemo disperzijski sloj. Z izbranim gelom ali lakom izrišemo želen design in vanj posipamo prah, utrjujemo v lučki in višek odstranimo s čistim čopičem. 

Video prikaz uporabe Sand FIRST GEL

Samo za profesionalno uporabo. 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM