Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka

Liquid Mirror Powder - tekoči prahci Slowianka

slow-CoralMirror
Zadnji kosi na voljo
10,95 €
DDV vključen

Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.

Velikost
Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Edinstvena kolekcija tekočih Mirror efektov Slowianka Nail Trends. Inovativen izdelek bo izboljšal delo v vsakem salonu in bo vaše kreacije in delo postavil na višji nivo. 

Značilnosti Liquid Mirror Powder kolekcije:

  • Redka konsistenca tekočih mirror efektov.

  • Tekočina zelo hitro, le v nekaj sekundah, izhlapi iz nohta in na njem ostane le mirror prah.

  • S mirror efektom v tekočini lahko ustvarimo na nohtu popolnoma gladko površino.

  • Učinkovit nanos zaradi visoke hlapnosti tekočine in hitrega izhlapevanja iz površine nohta.

  • Tesno zapiranje stekleničke po vsaki uporabi izdelka prepreči razlitje ali izhlapevanje.

  • Različne barvne podlage prinesejo nekoliko drugačne odtenke Liquid miror efekta, medtem ko najbolj jasno izstopajo na temnem ozadju.

  • Liquid miror  je komaj opazen, brez neprijetnega vonja.

  • Liquid miror previdno nanesite na predel obnohtne kožice, se je ne dotikajte in je ne umažite.

  • Efekt je obstojen vsaj 3-4 tedne.

Odtenki kolekcije Liquid mirror VIDEO:

Coral Mirror 

Prava poslastica za ženske, ki obožujejo odtenke roza in breskve - tekoči prah Coral Mirror. Zrcalni kameleon, ki se iskri v čisto vseh barvah mavrice, še posebej v čudoviti, topli, roza breskvi. Odvisno od kota svetlobe bomo videli tudi odtenke akvamarina, zlate, bakra, fuksije in celo modre. Poezija barv na nohtih.

Gold Mirror

Dragulj med tekočimi pudri iz kolekcije Liquid Mirror Powder - kameleon, ki se lepo lesketa v različnih barvah mavrice z jasno vidnim odtenkom rumenega zlata. Ustvari popolno zrcalno površino na nohtu. Zaradi hitrega nanosa in obstojnosti je izdelek odlična rešitev za božanski stajling za vse ljubitelje te plemenite kovine.

Cameleon Mirror

Kot bister plazilec, ki spreminja barvo svojega telesa, se lesketa in blešči na nohtih s čudovitimi odtenki breskve, roza, akvamarina, zelene, zlate in bakrene. Zaradi pomanjkanja prevladujočega odtenka je izdelek večdimenzionalen in izjemno očarljiv. Ta odtenek je popolna uspešnica.

Rose Mirror

Velika posebnost kolekcije Rose Mirror - tekoči prah, ki ob nanosu na nohte ustvari čudovit učinek kameleona s čudovito, živo in zelo globoko toplo roza barvo, ki jasno izstopa. Spremljajo ga vse barve mavrice, ki se lesketajo in lesketajo glede na to, kako pada svetloba. Neverjetno učinkovit izdelek, enostaven in hiter za nanašanje. Ne boste ga zamenjali za nobenega drugega.

Fuchsia Mirror

Neverjetna, briljantna zbirka edinstvenih tekočih pudrov, vključno z Fuchsia Mirror - hladen odtenek roza, ki meji na vijolično, v čudovitem kontrastu z zrcalno površino, ki se lesketa v vseh barvah mavrice. Inovativen izdelek, ki bo izboljšal delo v vsakem salonu in bo z njim izdelan stajling dvignil na višjo raven.

Amfa Mirror

Sijoč, svetleč in z zrcalnim sijajem bo čudovit srebrn tekoči prah ustvaril vau učinek tudi za najzahtevnejše stranke! Odlično se ujema s pastelnimi barvami in odtenki bele. Pospeši delo in zmanjša odpad izdelkov, je zagotovljen sijaj vašega stajlinga!

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Pripravimo nohte po izbrani metodi po meri stranke,

- izberemo poljubno barvo, na katero želimo nanesti tekočino Liquid Mirror Powder,

- nanesite izbrano barvo,

- utrdite po navodilih in zasijajte z nadlakom,

Opomba: Natančno zaščitite celotno barvno površino z nadlakom z uporabo Magic Brush 7 v predelu obnohtne kožice. V sredinski del krožnika nanesemo še malo izdelka in zavrtimo prst, da se vrh lepo izravna. To je pomembno, ker zrcalni kameleon zahteva gladko površino brez izboklin.

-postavite v svetilko za 15 - 30 sekund (odvisno od njene moči in stopnje sušenja),

- priporočamo uporabo dolgoobstojnega nadlaka Long Lasting, lahko pa je tudi navaden nadlak No Wipe znamke Slowianka,

- nanesite prah na vroč top, steklenico najprej pretresite, saj lahko prah rahlo pade na dno stekleničke,

- prah/tekočino nežno razmažite po nohtu (na zgornji površini) na enak način kot barvo: najprej osrednji del, nato levo in desno stran,

- trudimo se, da ne naberemo preveč tekočega prahu, saj ima vlaknato strukturo in lahko zalije obnohtno kožico, ki jo je kasneje težko očistiti,

- preverimo, ali so na površini kakšni prazni prostori, ki jih je treba zapolniti, da ohranimo enakomerno porazdelitev,

Po končanem nanosu stekleničko dobro zapremo, da tekočina ne izhlapi.

Z rokavico vtrite prah v zgornji del, da ustvarite zrcalni učinek, lahko pa uporabite tudi silikonski čopič. Gobastih aplikatorjev z velikimi porami ne priporočamo, saj je zelo težko nanašati.

Delamo z gibi proti sebi, to je proti prostemu robu, izogibamo se coni obnohtne kožice, da se je ne dotaknemo ali umažemo, skrbimo za čistočo dela.

Ko dosežemo ustrezen zrcalni učinek, uporabimo ščetko Penguin Slowianka z zelo mehkimi najlonskimi ščetinami, da odstranimo morebitne ostanke sledi na koži.

! Ne priporočamo trdih in trdih ščetk, ker bodo strgale cvetni prah,

- sprednji del nohta od spodaj nežno pilimo s pilico 240 in zapremo s polirjem 240,

- nato nežno odprašimo samo konico,

- nanesemo Top Long Lasting z nekoliko višjo viskoznostjo, ki bolj ščiti sprednji del pred odrgnino, razporedimo po celotni površini nohtov in s tankim Magic Brush 7 povlečemo do obnohtne kožice,

- nekaj časa počakamo, da se izravna, postavite v svetilko in sušite 2 minuti,

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM