Dehidrator Ex Prep EF Exclusive
Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

EFEXPR
8,95 €
DDV vključen

Dehidrator Ex Prep v trenutku dehidrira in razkuži naravno nohtno ploščo ter odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Je ena od tekočin, ki poskrbi za pripravo nohtne plošče pri postopku trajnega lakiranja ali geliranja. Nanaša se pred brez kislinskim ali kislinskim primerjem.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov moramo poskrbeti za dobro pripravo, da zagotovimo dolgotrajen oprijem na naraven noht. Že ime samo pove, da nohtu odstrani odvečno vlago in ga osuši ter poskrbi za boljšo vezavo baznega gela in naravnega nohta.


Dehidrator Ex Prep uporabljamo za razmaščevanje nohtne plošče pred nanosom akrila ali gela. V trenutku dehidrira noht, torej odstrani odvečno vlago iz nohta in razkuži naravno nohtno ploščo, obnovi PH nohta in odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Prav tako deluje proti glivicam in proti bakterijam. Ima tudi funkcijo boljšega oprijema in vezave.

Na voljo v original pakiranjih:

- 15 ml
- 30 ml
- 118 ml
- 476 ml

Gorljiv! Hranite izven dosega toplote in ognja! Hranite izven dosega otrok! Preprečite draženje in kontakt s kožo! Uporabljajte v skladu z navodili! Hranite v zračnem prostoru! Če se pojavi srbečica, rdečina ali oteklina, takoj prenehajte z uporabo in takoj poiščite zdravniško pomoč! Držite izdelek izven dosega direktne svetlobe! Samo za zunanjo uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Pripravite naravni noht, kot ste navajeni.

Ponavadi se nežno potisne kožica iz nohta, nežno popili noht z blokom in odstrani prah s ščetko. Izkušene nohtne stilistke uporabljajo tudi bruske ter opravijo rusko manikuro.

Nato priporočamo brisanje nohta s »cleanerjem« ali »60 % alkoholom«.

Na naravno ploskev nohta nanesite dehidrator EFX Nail Prep in pustite, da izhlapi in se posuši na zraku.

Uporabite neposredno in takoj pred nanosom »primerja«- brezkislinskega ali kislinskega.


Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Isopropyl Alcohol, Butyl Acetate, Ethyl Acetate

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM