DUAL FORME SKUPINSKI TEČAJ - dvodnevni program
DUAL FORME SKUPINSKI TEČAJ - dvodnevni program

Dual Forme skupinski tečaj - dvodnevni program

DUALdvodnevni
360,00 €
DDV vključen

2-dnevni skupinski tečaj– Namenjen spoznavanju Dual forms, kalupov oziroma tako imenovanih zgornjih šablon. Sledite trendu v svetu nohtov in spoznajte tehniko, ki vam bo skrajšala čas dela, olajšala delo, vas popeljala v kreativne tehnike in zmanjšala piljenje nohtov za polovico.

Izberite termin

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Kako jih uporabljati? Je enostavno? In s kakšnim materialom delati? Ali jih lahko uporabimo za gradnjo francoske? Kaj pa double french?

Tehniko imenujemo tudi zgornje forme. Gre za hitro modeliranje nohtov, kjer je piljenja po vrhu nohta minimalno, a vseeno je potrebno vedeti pravila za to tehniko.

To je tehnika, s katero lahko skrajšate vaše delo 1x do 2x.

Ne boste se več matrali z nanašanjem materiala.

Piljenja je veliko manj, tako tudi praha.

In dejstvo je, da so s to tehniko na koncu nohti na videz bolj enaki drug drugemu, gladki po površini ter na videz tanjši.

Torej spoznajte prednosti tega novega trenda v svetu nohtov. S sistemom DUAL dosežemo obstojno arhitekturo brez viška debeline nohta. Oblika je čista, elegantna, ima prave linije in je perfektna za nošenje.

To tehniko lahko imenujemo univerzalna, saj z zgornjimi formami lahko uporabljamo kateri koli material: lahko je gel, samoizravnalni ali gost (jelly), lahko je acryl gel ali poly gel in lahko so celo gradilne baze za trajni lak.

In Upper Forms se lahko uporablja na več načinov. Naj jih nekaj izpostavimo:

- Grajena francoska na klasičen način, s piljenjem zida posteljice.
- Grajena francoska s pomočjo silikonskih vložkov za linijo francoske.
- Aquarium Glitter Boomer.
- Grajen Baby Boomer ali Barvni Boomer.
- Izdelava nohta z samo enim odtenkom materiala.

Ker v salonu srečujemo salonske in modernejše oblike nohtov, bomo spoznali tudi različne DUAL FORME, ki se razlikujejo po poziciji apexa, bodisi 50 % ali 30 %. Tako na tečaju srečujemo klasične in moderne oblike nohtov z vso teorijo za različne tipe nohtov.

Naučili se bomo izbrati pravilno velikost forme. Ter pravilno obliko konice glede na tip naravne nohtne plošče. Ker to tehniko lahko izvedemo tako, da skoraj nimamo viška materiala, bomo spoznali tudi, kako nanesti konico, da zgoraj in spodaj, pod nohtom, skoraj ne bo piljenja. In ugotavljali, kaj so najbolj pogoste napake pri tej tehniki.

Prvi dan posvetimo kreacijam na umetnih konicah in teoriji. Drugi dan pa pridobljeno znanje prvega dne prelijemo na model, ki ga pripeljete s seboj. Ali na vaše nohte, če modela ne najdete. Izdelamo vsaj 5 nohtov. Če pa nam gre tekoče, tudi 10.

I. Program tečaja

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro V KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Če se prijavljate preko e-sporočila, nam napišite še vaše želje. Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja.

Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT. 

II. TERMINI LETA 2024

JULIJ: 2.7. in 3.7.2024 ob 9h

SEPTEMBER: 10.9. in 11.9.2024 ob 9h (ZASEDENO)

NOVEMBER: 6.11. in 7.11.2024 ob 9h 

III. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

2-DNEVNI TEČAJ = 360 EUR

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM