Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka
Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka
Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka
Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka
Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka
Akril Kamuflažni PRAH (Acrylic Cover Skin) Slowianka

Kamuflažni akril prah Acrylic Cover Skin Slowianka

Slow-AcrylicCover10
8,95 €
DDV vključen

Fin akrilni prah kamuflažnega odtenka se uporablja v kombinaciji z akrilno tekočino - monomerjem. Homogena masa je primerna za modeliranje podaljšanih nohtov na šablono ali konico. Akril se po modeliranju suši na naravnem zraku. Kamuflažni odtenek pokriva približno 75% in je primeren tudi za francoski stil. 

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Kamuflažni akril prah Slowianka v barvi kože pokriva s 75 % pokrivnostjo. Je izredno elastičen in ga lahko s stiskanjem oblikujemo v želeno obliko nohta ter ustvarimo želen tunel nohta. Akril je sestavljen iz izredno mehkih in mini mikro granulc, ki v stiku s tekočino ustvari zmes, ki je enotna in ne ustvari memoriranih sledi na nohtu.

Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund - odvisno od temperature ozračja. Kamuflažni akril prah Slowianka je srednje do hitro sušeči, kar nam omogoča dovolj časa za oblikovanje SMILE linije in C-linije.

VIDEO - KAMUFLAŽNI AKRIL PRAH SLOWIANKA

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Čopič za akril potopite v monomer. Ko se čopič za akril napoji s tekočino za akril (monomer) ga potisnite v akril prah. Kroglico akrila porazdelite po površini nohta oziroma po šabloni za podaljševanje ali po umetni konici, ki ste jo prej pritrdili na noht. Delo z akrilom naj bo kar se da hitro. Akril se suši na zraku. 

Poly (ethylmethacrylate), Titanium Dioxide, Dibenzoyl Peroxide

 CPNP: 2865007 Prah Acrylic Cover Skin Acrylic System Slowianka 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM