Baby Boomer geli

Baby Boomer gel omogoča ustvarjanje prefinjeno in sodobno manikuro z mehkim prelivanjem osnovne barve in prostim robom / konico nohta. Ti geli so posebej zasnovani za doseganje popolnega ombre učink, ki je priljubljen pri tako imenovanem Baby Booomer stilu / manikuri.

Z enostavnim nanosom, visoko prekrivnostjo in dolgo obstojnostjo geli zagotavljajo brezhiben prehod, ki izgleda naravno in elegantno.

Baby Boomer stil na nohtih je idealen za vsakodnevno nošenje ali posebne priložnosti. Geli v tej kategoriji omogočajo ustvarjanje subtilnega, a prefinjenega videza nohtov, ki izstopa.

Barvni geli

Gel Boomer Three - roza gel za Baby Boomer

Slowianka
slow-BOOMERTHREE5
10,95 €
Gel Boomer Three iz kolekcije Esthetic Line je eden od šestnajstih gelov v tej seriji. Gel v mesnati barvi, nežnem, nekoliko hladnejšem roza odtenku z visoko pigmentacijo, idealen za ustvarjanje ombre efektov na konicah nohtov. Odličen je za doseganje naravnega videza vaših nohtov, saj ponuja popoln, naraven zaključek. Zaradi Lipgloss efekta, ki je vedno...
Barvni geli

Gel Boomer Two - bež gel za Baby Boomer

Slowianka
slow-BOOMEROTWO5
10,95 €
Gel Boomer Two iz kolekcije Esthetic Line gel znamke Slowianka Nail Trends je eden od šestnajstih izdelkov v tej kolekciji. Gel z naravnim odtenkom bež in visoko pigmentacijo, je popoln za ombre učinek na konicah nohtov. Popoln za ustvarjanje naravnega videza nohtov, ki zagotavlja popoln, naraven zaključek. Zaradi Lipgloss efekta, ki je vedno moderen, je...
Barvni geli

Gel Boomer One - nude roza gel za Baby Boomer

Slowianka
slow-BOOMERONE5
10,95 €
Boomer One Gel iz kolekcije Esthetic Line znamke Slowianka Nail Trends je eden od 16 izdelkov v tej seriji. Nude roza gel z visoko pigmentacijo, popoln za ustvarjanje ombre na konicah nohtov. Ustvarja popoln naraven videz z učinkom LipGloss, ki je vedno v trendu!  Gel vam omogoča, da ustvarite popoln naravni baby boomer in vam pomaga doseči popolno linijo...
Barvni geli

Barvni gel bela pasta White Queen First Gel

First Gel
fg-00011
14,95 €
Bela pasta je zelo gost, koncentriran, pigmentiran bel gel, ki ga uporabljamo za različne vrste nail art- a, Baby boomer ter za mešanje z drugimi barvnimi geli, ko želimo ustvariti nov odtenek gela, predvsem pastelne verzije. Je tudi najboljša opcija za tehnike nail arta, kot so Zhostovo, One stroke, 3d ornamenti in podobno.
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA 2
Ni na zalogi
14,95 €
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM