Rubber Base - gumijasta GOSTA baza Slowianka
Rubber Base - gumijasta GOSTA baza Slowianka

Rubber Base - gumijasta gosta baza Slowianka

slow-baseRUBBER
15,95 €
DDV vključen

Lak gel vezni Rubber Base Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtovKavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lak gel vezni Rubber Base Slowianka je bazni premaz iz kavčuka. Skrbi za dobro vezavo naravnega nohta s permanentnim lakom ali gelom. Zelo gosta baza, obstojna do 4 tedne.

Rubber base je vezni lak, ki ima gumijasto strukturo, primeren je tako za permanentno lakiranje nohte ali kot vezna podlaga pod gelom ali akril gelom. V zahvalo srednje gosti strukturi lahko nanašamo ta produkt v tankem ali debelejšem sloju in z njim dodatno ojačamo naravni noht ali popravimo njegovo obliko. Zelo primeren je tudi za pritrjevanje dekorativnih dodatkov, kot so perle, kamenčki, swarovski itd. Pri uporabi te baze uporaba primerja ni obvezna. Je pa priporočljiva in sicer uporaba brez kislinskega primerja ULTRA BOND. 

VIDEO PRIKAZ NANOSA RUBBER BASE SLOWIANKA

RUBBER BASE GEL SLOWIANKA

Tudi deformirana, neravna nohtna plošča se pri nanosu te baze v malo debelejšem sloju z efektom samo izravnave poravna in ojača, kar je zelo dobrodošlo pri trajnem lakiranju. Ima majhno disperzijo (lepljiv sloj) po utrjevanju in se po potrebi lahko obriše s čistim čopičem za gel.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Bazo nanesemo na prej pripravljen noht. Utrjujemo pod UV ali LED svetlobo 30 sek. Daljše utrjevanje ni priporočljivo.

Pri uporabi te baze primerji niso obvezni. Z uporabo cleanerja znamke Slowianka, ki vsebuje tudi dehidrator (NAIL PREP), boste noht na nežen in ne nevaren način zdehidrirali in to zadostuje. Samo v primeru nohtne plošče, pri kateri presodite, da je bolj mastna, priporočamo uporabo primerja ULTRA BOND Slowianka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Special acrylic polymers, diphenyl (2,4,6 – trimethylbenzoyl), phosphine oxide, acrylic monomer, inorganic pigment.

CPNP: 3461173 Lak Gel VEZNI RUBBER  - Slowianka

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM