Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)
Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)
Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)
Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)
Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)
Dark Cover Base Line Slowianka (460-465)

Dark Cover baze z bleščicami Slowianka (460-465)

slow-461
18,95 €
DDV vključen

Dark Base znamke Slowianka - edinstvena kolekcija temnih in zelo ekspresivnih hibridnih baz za naravne nohte v edinstvenih barvah: rdeči, magenta, črni, zeleni, modri in jantarni. Vsebnost bleščic in bleščečih delcev različnih velikosti in nasičenosti jim daje izjemno globino in osupljiv sijaj. Na voljo v steklenički 10ml.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lepotni trg je obogaten z edinstvenimi izdelki, ki jih industrija nohtov do sedaj še ni poznala.

VIDEO PREDSTAVITEV KOLEKCIJE

Baza in barva v enem izdelku prihranita čas in material. Zahvaljujoč bazam te kolekcije lahko skrajšamo čas izdelave trajno lakiranih nohtov za 15 - 20 minut. To so univerzalne baze, ki ustrezajo večini nohtnih plošč.

Baze so odlične za krepitev tankih in mehkih nohtnih plošč, zahvaljujoč gumijastim vezem pa se odlično oprimejo trde nohtne plošče. Ker so to baze za permanentno lakiranje, se ne nanašajo tanko kot barvni nanos, temveč se nanašajo v debelini nanosa baze, nekje med 0,5 in 1 mm. Baze lahko uporabljamo  za kratke nohte, primerne pa so tudi za daljše nohte ali za kombinacijo z gelom oziroma akril gelom. Popolnoma uravnotežena pigmentacija zagotavlja lepo pokritost naravnih nohtov brez vidnega prehoda prostega roba in lepo barvno linijo ob obnohtni kožici.

460 - Dark Base Red 

Je ena najsvetlejših baz v celotni kolekciji. Čudovita, čutna rdeča je rahlo utišana s črno, kar ji daje rahel bordo odsev. Po drugi strani pa svetli, krvavo rdeči delci, dodani bazi, dajejo nohtom s to bazo izjemno globino barve, celoten nanos pa na nohtih ustvari učinek polnega bogastva in sijaja. Pokrivnost baze 50% zagotavlja popolno razporeditev delcev in odlično polimerizacijo tudi v debelejših nanosih.

461 - Dark Base Fuchsia

Očara s čudovitim, fuksija odtenkom rdeče, splošno znanim kot magenta – barva Pantone leta 2023. Osnovna barva baze je precej temna, vsebnost zelo svetlih in nekoliko svetlejših delcev pa ustvari na nohtu efekt globine. Pigmentacija 60% zagotavlja čudovit sijaj bleščic in odlično polimerizacijo tudi v debelejših slojih baze.

462 - Dark Base Blue

Je čudovita, modra barva z dodanim črnilom, intenzivno kobaltna z nežnim pridihom črne. Dodani delci v odtenku ultramarin so nekoliko svetlejši, kar poglobi intenzivnost osnovne barve. Pokrivnost 50% omogoča, da delci lepo izstopajo v ozadju, hkrati pa zagotavlja dobro polimerizacijo izdelka.

463 - Dark Base Green

Nebeška zelene s pridihom smaragda. Neverjetno globoka barva, z rahlim dodatkom črne, ki postane še bolj intenzivna zaradi vsebnosti svetlejših, a še vedno zelo intenzivnih zelenih delcev. Nastali efekt neizmerne globine je res nebeški. Popolna barva za vse ljubiteljice zelenih nohtov. Dokaj visoka stopnja prekrivnosti, kar 60 %, ne preglasi vidnosti delcev in zagotavlja dobro polimerizacijo izdelka.

464 - Dark Base Black

Zelo edinstven in redek izdelek. Čudovita, bogata, globoka črna z dodatkom holografskih delcev v odtenku kovinskega grafita (barva mokrega asfalta), ki se čudovito lesketajo v različnih barvah. Baza se bo odlično obnesla kot tanek sloj pri dekoriranju čipkastih hlačnih nogavic na nohtih. V ta namen priporočamo uporabo Velvet Topa znamke Slowianka Nail Trends.

465 - Dark Base Amber

Ekskluzivna in edinstvena baza v odtenku rjave in jantarne barve. Temna, rjava osnova, obogatena z zlatimi delci treh različnih gradacij, se na svetlobi pojavi na nohtih kot lep, topel in rahlo rumenkast odtenek, ki ustvarja efekt jantarja. Pigmentacija 50% ne moti sijaja delcev in zagotavlja popolno polimerizacijo baze.

Pripravimo naravne nohtne plošče, kot smo navajeni:

- Naredimo manikuro, nohte popilimo in zmatiramo, odstranimo prah ter obrišemo s cleanerjem. 

- Na pripravljen naravni noht nanesemo Ultra Bond in ga na zraku sušimo 2 minuti.

- Ta korak ni obvezen, je zgolj priporočilo. V naravno nohtno ploščo s čopičem za gel vtremo tanek sloj Base gela, Rubber Base gela ali Clear Strong Base gela. Utrjujemo po navodilih. 

- Nato v naravno nohtno ploščo s čopičem za gel vtremo tanek sloj izbrane baze linije Dark Cover. Poskrbimo za precizen nanos v predelu obnohtne kožice ter na koncu prostega roba. Utrjujemo po navodilih, praviloma 30 sekund. 

- Nato na celoten noht nanesemo sloj izbrane baze v debelini, ki zadosti pravilni arhitekturi nohta (približno 1 mm debeline) in jo gladko razporedimo upoštevaje C- linije nohta (druga plast poskrbi za intenzivnost in vidnost osnovne barve). Utrjujemo po navodilih, praviloma 3 minute. POZOR! Šibkejše ali starejše lučke morda ne bodo pravilno polimerizirale baze, zato priporočamo uporabo lučke Slowianka Nail Trends.

Po utrjevanju v lučki nanesemo zaključni top, npr. Top Coat No Wipe in ga polimeriziramo v skladu z navodili.

Na koncu lahko nežno popilimo rob prostega roba z nežno pilo in bufferjem. 

Na obnohtno kožico nanesemo Silk Repair Serum znamke Slowianka Nail Trends ali olje za obnohtno kožico.

POZOR! Temne baze je je potrebno nanašati in polimerizirati nekoliko drugače kot standardne, ker vsebujejo zelo veliko bleščic in imajo intenziven, temen pigment, ki se težko polimerizira. Če sledite navedenim navodilom, lahko s temnimi bazami delate udobno in brez težav. 

Polyurethane Acrylate Oligomer, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, +/- CI 60725.

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM