Vezni gel lak Struct gel INSPIRE
Vezni gel lak Struct gel INSPIRE
Vezni gel lak Struct gel INSPIRE
Vezni gel lak Struct gel INSPIRE

Vezni gel lak Struct gel Inspire

I-71076
19,95 €
DDV vključen

Vezni gel lak Struct gel Inspire je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast. Na voljo v original pakiranju 15 ml. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Vezni gel lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, spodbudite njihovo zdravo in hitro rast! Odlične lastnosti veznega gel laka Ispire združujejo krepitev, zaščita in lahka uporaba. Uporabite ga za krepitev naravne nohtne ploskve po nanosom osnovne baze in pred nanosom barve. Struct gel se nanaša na predhodni sloj Start right laka Inspire, ki poskrbi za dober oprijem na naravno nohtno ploščo.

Uporablja se tudi za pritjevanje nohtnega nakita, kamenčkov, biserčkov in podobnih dodatkov. Steklenička vsebuje 15 ml, kar zadostuje za približno 65 setov nohtov, odvisno od dolžine in širine nohtne plošče ter od debeline nanosa. 

Na voljo v original pakiranju 15 ml. 

Dražeče! Nanaša se samo na nohte! Hranite izven dosega otrok! Izogibajte se kontaktu s kožo! V kakšnem koli primeru reakcije ali draženja, takoj prenehajte z uporabo in takoj poiščite zdravniško pomoč! Preprečite dostopnost sončne svetlobe ali veliki izpostavljenosti UV ali LED svetlobi.Uporabljajte v skladu z navodilu! Samo za zunanjo uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Pred nanosom pripravite noht z blokom in ga zdehidrirajte. Nato najprej nanesite bazni lak Start Right. Po utrjevanju sledi Struct gel, lahko v tanjšem ali debelejšem sloju.  Utrjujte v UV Lučki 1 minuto ali v LED Lučki 30 sekund.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

DI-HEMA, Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Hydroxycylohexyl Phenyl Ketone, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, p-Hydraxyanisole, Hydraquinone, Violet 2 (CI 60725)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM