452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije
452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije
452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije
452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije
452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije
452 Twinkle Base - kamuflažna baza za nohte s koščki folije

452 Twinkle Base - kamuflažna mlečna baza z bleščicami

slow-452
15,95 €
DDV vključen

Popolna polprozorna mlečna baza z majhnimi delci bleščic znamke Słowianka Nail Trends ponuja mlečen odtenek trajno lakiranega nohta, ki se ujema z vsakim stilom in barvno kombinacijo. Pomembna lastnost te baze je, da ne porumeni, kar odgovarja trenutnim trendom in željam nohtnih stilist. Mlečna baza z dobro uravnoteženo pigmentacijo in prežeta z bleščečimi delci bo ustvarila pol prosojen videz nohta v predelu obnohtne kožice. A na drugi strani bo popolno in popolnoma zakrila prehod nohta iz nohtne plošče v prosti rob. Z to vsestransko bazo ustvarjamo trpežne permanentno lakirane nohte, ki bodo vse do korekcije ohranili naraven videz nohta. Mlečna manikura začinjena z malo blišča bo popestrila vašo paleto nohtov v vseh letnih časih. Mlečna manikura je tista, ki se poda vsaki oblačilni kombinaciji in je videti odlično tudi takrat, ko je naša koža že rahlo porjavela. Manikura, ki ustvari videz mlečnega stekla in jo bogatijo svetleče bleščice, je primerna za vse ljubiteljice elegantnega stila in subtilne manikure. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Če ste ljubiteljice mlečne manikure in sijočih delcev, je Twinkl Base 452 znamke Slowianka prava izbira za vas. Gre za popolno polprozorno mlečno bazo kolekcije Cute Cover Base Line II, ki bo ostala mlečna vse do korekcije in ne dobila rumenega podtona, obogatena pa je z bleščečimi delci, ki manikuro še dodatno popestrijo. 

Še en pastelni odtenek kolekcije Cute Base Cover Line II v mlečni bleščeči različici, ki ustreza kateremu koli stilu in kateremu koli letnemu času. Razširite svojo paleto kamuflažnih pastelnih baz in vključite mlečno bazo, ki jo zaznamuje subtilna pol prosojnost v predelu obnohtne kožice ter enoten ten baze v predelu prehoda iz predela nohtne plošče v predel prostega roba. K naravnemu videzu mlečnih nohtov pripomore enakomerna pigmentacija ter nasičenost bleščic, ki ohranja svežo mlečno belino vse do korekcije. 

Celotno kolekcijo Cute cover Base Line I in II sestavljajo mlečne in kamuflažne baze različnih odtenkov. Milky baza je vzdržljiva in trdna, kaj jo naredi izjemno vsestransko. Ustreza vsem vrstam nohtom, tankim in močnim, kratkim in malo daljšim. 

Baza za izdelavo trajnega lakiranja  linije Cute Cover Base Line II ima kremasto in srednje gosto konsistenco. Baza je tiksotropna in ta idealna tiksotropija omogoča enostavno delo, enakomerno razporejanje baze po naravni nohtni plošči, ne da bi pri tem ne kontolirano ušla v predel obnohtne kožice. 

Nizka viskoznost baze pomeni njeno nizko tekočnost, kar omogoča enostavno in natančno nanašanje. Baza se enostavno loči od čopiča in se razporedi po nohtni plošči brez uhajanja v predel obnohtne kožice. Čopič baze je kvaliteten, ravno prav mehek, in na bazi ne pušča vidnih sledi. 

V bazo za trajno lakiranje se ne ujame zrak, zato nam pri nanašanju ne nagajajo zračni mehurčki. Tako je noht lepši, nanos enotnejši ter obstojnost baze na nohtu dolgotrajnejša. Ta lastnost ne samo da pospešujejo delo stilista, tudi strankam prinašajo večje zadovoljstvo. 

Baza ima popolnoma uravnoteženo pigmentacijo in omogoči pokrivnost med 70-80 %. Ta pokrivnost zagotovi enoten odtenek v predelu prostega roba, a obenem poskrbi za polprosojen videz v predelu obnohtne kožice. Tako je ta baza idealna za stile nohtov, kot so Ombre, Princess Nails ali French. 

Uravnotežena trdota baze poveča odpornost mehkih, papirnatih nohtov na upogibanje, ki nastaja pri dnevnih opravilih. A obenem je baza za naravne nohte elastična, tudi pri višjih, poletnih temperaturah, kar ji omogoča ohranjati pravilno trdoto in s tem absorbirati udarce in trke, s katerimi se nohti srečujejo vsakodnevno. 

Za vse baze kolekcije Cute Cover Base Line serije I in II je značilen visok oprijem naravne nohtne plošče. Zaradi te lastnosti odstopanja ni, razen v primeru zelo, zelo slabega stanja naravne nohtne plošče. 

Baza celo ne zahteva nujnega zaključevanja z zaključnim topom. Če je nimate namena pokrivati s barvnim trajnim lakom ali kako drugače dekorirati, lahko po polimerizaciji disperzijski sloj enostavno obrišete s Cleanerjem. Obrisana baza brez nanešenega zaključnega topa ima lep satenast videz, a je obenem odporna na vse praske in poškodbe. 

Priporočamo vam, da bazo nanašate v maksimalno 1 mm debeline. Če delate daljši noht in bi potrebovali večjo debelino baze, dodajte po polimerizaciji še en sloj in ga sušite. Čas utrjevanja baze za trajno lakiranje se giblje med 30-60 sekundami. Odvisno od tega, kako debel sloj ste nanesli ter kakšna je moč vaše lučke. 

Na voljo v original pakiranju 10 ml. 

Kolekcije
Cute Cover Base Line
Barva
Bela
Velikost
10 ml

Pred uporabo preberite etiketo.

Samo za profesionalno uporabo.

P102+P404: Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P103: Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodil

P302+P305+P352+P313:  Pri stiku s kožo ali pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Preprečite stik z očmi!

Ne nanašajte na poškodovane nohte.

Lahko povzroči alergično reakcijo na koži.

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo!

Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam.

Hranite v zračnem prostoru!

Samo za zunanjo uporabo!

Uporabljajte v skladu z navodili!

Pri uporabi nosite zaščitne rokavice

Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za pripravo naravne nohtne plošče in za nanos baze za trajno lakiranje

Pripravite in obdelajte nohtno kožico, kot ste navajeni. Priporočamo vam kombinirano manikuro. Nato zmatirajte nohtno ploščo z blok pilo oz. bufferjem. Odstranite prah z ščetko za prah. 

Nohtno ploščo obrišite s Cleanerjem (vatico, ki jo prepojite s Cleanerjem).

Če želite povečati oprijem baze za trajno lakiranje, vam priporočamo nanos brez kislinskega primerja. To je Ultra Bond, ki ga namažete na nohtno ploščo in počakate, da delno izhlapi na zraku, za kar potrebuje 2 minuti. 

Bazo najprej nanesite v tankem sloju, ki bo poskrbel za boljši oprijem naravnega nohta. S tem tudi ustvarite mokro, drsalno plast, ki bo pomagala debelejšemu sloju, da se bo lažje in lepše razporedil po nohtni plošči. Nato s čopičem zajemite večjo količino baze in jo po nohtni plošči gladko razporedite upoštevaje C linije nohta. Upoštevajte maksimalno debelino baze, ki naj ne bo več kot 1 mm. Bazo polimerizirajte 30-60 sekund in če vam debelina nohta glede na dolžino ne ustreza, nanos in sušenje grajenega sloja ponovite. 

Če nimate namena na bazo nanašati barvni trajni lak ali kako drugače dekorirati nohta (french, baby boomer, NAIL ART), bazo obrišite s cleanerjem, da odstranite lepljiv sloj. 

Na obnohtno kožico nanesite olje za obnohtno kožico. 

Polyurethane Acrylate Oligomer, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, +/- CI 60725.

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM