Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka
Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka
Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka
Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka
Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka
Kamuflažne (rubber) baze za gel lak - Stone Cover line Slowianka

Kamuflažne Rubber baze za gel lak - Stone Cover Slowianka

slow-173-5
9,95 €
DDV vključen

Cover Base Line Slowianka za grajen trajni lak v črni steklenički Slowianka ki dodatno ščiti izdelek. Baze so na voljo v petih odtenkih, vsak odtenek je na voljo v dveh formulah in sicer v gosti ali redkejši strukturi. Gosto strukturo uporabljamo za sistem grajenega trajnega laka. Redka struktura se uporablja kot premaz kamuflažnega gelagrajenega baby boomerja ali za tehniko wer to wet

Velikost
Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Nova linija baz znamke Slowianka - Cover Stone. To so gradilni gel laki in so trenutno zelo priljubljeni zaradi enostavnega in hitrega nanašanja ter dolge obstojnosti. Značilnost gostih baz je, da se pri krajši salonskih nohtih nanašajo kot lak, a obsojne so kot gel (3-5 tednov). 

Baza 2v1 - lahko se uporabljajo kot baza ali kot barva! Gosta različica se nanaša kot gradilna baza, tekoča pa kot barva. 

Obarvane baze Slowianka Stone Cover linije je 80 odstotkov prekrivna. Ta bazna osnova iz Slowianke je posebej zasnovana tako, da preprečuje neenakost na nohtu in so samoizravnalne. Baze Slowianka se lahko uporabljajo tako na umetnem nohtu kot na naravnem nohtu.

Baze Slowianka so praviloma na voljo v petih odtenkih, vsak odtenek je na voljo v dveh formulah:

- baza Slowinaka v gosti strukturi - gosta je primerna za tanjše (lomljive nohte) ali se uporablja za ojačanje "papirnatih" nohtov po principu grajenja nohtov ali se uporablja za krajše podaljševanje naravnih nohtov po sistemu šablon. Konsistenca teh baz je podobna bazi Rubber base.
- baza Slowianka v redkejši strukturi - ta je primerna za permanentno lakiranje močnih naravnih nohtov. Ali kot premaz spiljenega gradilnega gela pri želji po naravnem efektu. 

Odtenek 173 - Grafen je na voljo samo v gosti strukturi ter odtenek 174 - Moonstone je na voljo v redki strukturi. Vsi ostali odtenki so na voljo v obeh strukturah - gosti in redki.

Seznam odtenkov novih baz Slowianka Stone Cover linije:

Grafen 173 (gosta) - VIDEO
Moonstone 174 (redka)
Ivory 175 (gosta) - VIDEO
Ivory Light 176 (redka)
Roselita 177 (gosta) - VIDEO
Roselita Light 178 (redka)
Ruby 179 (gosta) - VIDEO
Ruby Light 180 (redka)
Pearl 181 (gosta) - VIDEO
Pearl Light 182 (redka)

Vsa pakiranja so na voljo kot original pakiranja v različicah po 5, 8 ali 10 ml.

VIDEO PRIKAZ UPORABE BAZ IZ LINIJE STONE LINE SLOWIANKA

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Pripravite naravno nohto ploščo. Obrišite jo s Cleanerjem. Po želji najprej nanesite bazo (Rubber base). Nanos Rubber base ni obvezen. Nato nadaljujte z izbranim odtenkom obarvane baze. Če sloj Rubber baze izpustite, pa nanesite obarvano bazo direktno na naravno nohtno ploščo. Utrjujte v lučki Sun Light 60 sek. in nadaljujte s sistemom permanentnega lakiranja - ali nanesite izbran top, ali pa najprej izdelajte slil francoske linije ali poslikave in zaključite s izbranim topom. 

POZOR: Obarvane baze ne sušit več kot 60 sekund, ker bi pretirana polimerizacija lahko povzročila spremembo v barvi baze oziroma odtenek baze.

Special Acrylic Polymers, Dipgenil (2,4,6-ttimethylbanzoyl), Phosphine Oxide, Acrylic Monomer, Inorganic Pigment

CPNP: 3463641 BAZE (KAMUFLAŽNE) SLOWIANKA - LINIJA STONE COVER

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM