Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj
Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj - delo tečajnice
Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj - delo tečajnice
Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj
Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj - delo tečajnice
Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj - delo tečajnice

Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj

3LAK
390,00 €
DDV vključen

Dandanes je tečaj trajnega laka osnova umetnih nohtovTrajni lak se zelo priporoča vsem kratkim nohtom, saj je izdelava hitra in enostavna, ker pa je gel lak elastičen, je ta verzija umetnih nohtov zelo obstojna

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko preverimo in uskladimo prijavo.

Izberite termin

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Ta tečaj je osnova vseh osnov, ko se nekdo podaja v svet umetnih nohtov. Zakaj izbrati 3 dnevni tečaj, če pa je trajno lakiranje tako enostavno? Bazo, barvo in top samo namažeš in sušiš in si konec?!

Ker trajni lak že dolgo ni samo namaži in suši in si konec. Tečaj je namenjen vsem, ki urejajo nohte in pri svojem delu uporabljajo brusilnik za nohte in bruske. Na tečaju vam predstavimo osnovne brusne nastavke, pile, škarjice in klešče, trajni lak, baze trajnega laka, tope trajnega laka. Poleg urejanja obnohtne kožice bomo spoznali tudi pripravo naravne nohtne plošče in oblikovanje nohta v različne oblike, kot so kvadrat, soft kvadrat, squoval, oval in mandelj. In kaj bomo delali s kožico? Obdelali jo bomo s bruski, jo porezali, spolirali in po potrebi celo zmehčali s mehčalcem. Veliko besed bo namenjenih tudi bazi, izbiri baze, perfektnemu nanosu baze in posledično tudi perfektnemu nanosu vseh nanosov barv in topov. 

1. DAN: Že spoznamo natančno pripravo naravnega nohta z bruski. Prvi v vrsi je E5, ki posnema delo pile. Sledi mu varen brusek, ki se maksimalno približa kanalom in se imenuje Clean Only. Nadaljujemo s postopkom trajnega lakiranja, od prave izbire primerja, baze in topa. Najbolj pomembno nam je spoznavanje gradilne kamuflažne baze in uporaba tehnike no file. Tista, ki ima rada svet bleščic, bo lahko preizkusila tudi grajene bleščice.

2. DAN: Drugi dan utrdi pridobljeno znanje prvih dveh dni. Bruskom se pridruži brus plamen, vžigalica in kroglica. Na tem treningu spoznamo risano francosko in pa tapkan Baby Boomer. 

3. DAN: Tretji dan je posvečen nanosu barvne podlage "pod kožico". Spoznamo profesionalne bruske za perfektno kombinirano manikuro. Ta dan je namenjen perfekciji.

I. Program tečaja

1. Program tečaja prilagodimo potrebam tečajnice.
2. Na terminu so naenkrat prisotne maximalno 4 tečajnice - v večini primerov sta na tečaju 2-3 tečajnici.  
3. Tečajnica model pripelje s seboj. Model se ne sme ukvarjati z nohti ali ne sme biti nohtna stilistka. Model naj ima lepe in zdrave nohte (deformirani nohti niso primerni za tečaj trajnega laka).
4. Trenutno VSE TEČAJE izvajamo v skadu z veljavnimi ukrepi povezanimi s Covid 19. 
5. Tečaj traja 8 ur na dan, oziroma odvisno od znanja in talenta tečajnice. Na tečaju praviloma končamo 10 nohtov.
6. Ključne točke tečaja: trajni lak, francoski stil in stil baby boomer, grajene bleščice in korekcija.
7. Termin si je potrebno prej rezervirati.  Če ni na voljo nobenega termina po vaši izbiri, me lahko kontaktirate, da preverim, če imamo na izbiro še kakšen neobjavljen termin.
8. Na tečaju je poudarek na pripravi s strojčkom za manikiro, seveda pa se na željo tečajnice pokaže tudi ročna priprava nohta.
9. Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja s 10 % popustom.
10. Na tečaju uporabljamo izdelke Slowianka Nail Trends. Vsi izdelki uporabljeni na tečaju so na voljo tudi za nakup  s 10 % popustom.
11. Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT.

II. Termini leta 2024

SEPTEMBER: 3.9., 4.9. in 5.9.2024 ob 9h

OKTOBER: 1.10., 2.10. in 3.10.2024 ob 9h

NOVEMBER: 12.11., 13.11. in 14.11.2024 ob 9h

DECEMBER: 3.12., 4.12. in 5.12.2024 ob 9h

III. Cena tečaja in prijave:

1 dan = 180 EUR (če bi želeli program samo enega izbranega dne)

3 dni = 390 EUR

2. Prijave:
a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine tečaja in želeno vsebino. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, ki vam ga pošljemo na e-mail. 


b) Rezervacija tečaja se plača v znesku 50 %  po prejemu informativne ponudbe na 

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). 

SKLIC: datum tečaja. 

NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail.

Ob prijavi se lahko plača tudi celotni znesek tečaja. Preostanek tečaja se plača prvi dan tečaja. Glede plačila rezervacije me prosim obvestite tudi po e-mailu in telefonu. 

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981,  info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Pošta Slovenije in Lekarna Celje.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM