Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka
Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka
Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka
Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka
Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka
Baby Boomer Spray White za bel boomer Slowianka

Baby Boomer sprej - White

slow-BabyBoomerSPRAY5
16,95 €
DDV vključen

Inovativen izdelek za oblikovanje nohtov, s katerim je ustvarjanje belega baby boomerja preprosto, hitro in zelo učinkovito. Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin bel prah za pršenje nohtov, ki zagotavlja popoln tonski prehod med osnovno barvo in belim prostim robom. Dodatno utrdi prosti rob nohta, zaradi česar je še bolj odporen na mehanske poškodbe in odrgnine.

Bel prah je pakiran v spreju in se brizga na neutrjen sloj gela ali trajnega laka. A kot podlago je najbolj priročno uporabiti prozorno barvo 488, ki vsebuje tudi UV zaščito. Je gladke in redke konsistence, ki na nohtu ne ustvari dodatne debeline ter se nanaša gladko in tanko, kar ne ustvarja na nohtu neravnin in grudic.

Za intenzivnost barve poskrbimo z oddaljenostjo spreja pri pršenju. Če ga oddaljimo od nohta, je nasičenost praha manjša in če ga približamo, je nasičenost večja. Pakiran je v pršilni plastenki in vsebuje 5 gr belega praška, s katerim ustvarjamo bel boomer ali gradient.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Povsem nov, inovativen izdelek za poslikavo nohtov, ki bo spremenil videz Baby Boomer stajlinga. Zagotavlja udobno delo v salonu: enostavna in hitra izvedba, fenomenalen učinek in izjemna obstojnost manikure.

Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin bel prah za pršenje, popolnoma inovativen in neprekosljiv način za ustvarjanje čudovitega baby boomerja, ki ga bodo stilisti zagotovo vzljubili.

VIDEO

Izdelek zagotavlja čudovit tonski prehod med osnovno barvo in belo konico. Poleg tega močno okrepi in utrdi naravni noht. To je idealna rešitev za stranke, ki obožujejo baby boome, a si jih zaradi fizičnega dela pogosto ne morejo privoščiti. To je zato, ker klasična različica poslikave nohtov uporablja občutljive izdelke, ki se lahko obrabijo na konici nohta. Medtem pa obstojnost belega praga v spreju odpravlja te nevšečnosti in omogoča vsem ženskam, da uživajo v čudovitem stajlingu, ne glede na njihov poklic.

Ta edinstven izdelek zelo olajša delo stilista. Postopek za izdelavo Baby boomerja je z sprejem sila enostaven. Modno, naravno oblikovanje je zdaj hitro, obstojno in zelo učinkovito.

Za intenzivnost barve poskrbimo z oddaljenostjo spreja pri pršenju. Če ga oddaljimo od nohta, je nasičenost praha manjša in če ga približamo, je nasičenost večja. Pakiran je v pršilni plastenki in vsebuje 5 gr praška v beli barvi.

Podlago za efekt boomerja lahko izberemo kamuflažno, kot so ponavadi baze za trajno lakiranje ali gel za umetne nohte. Pri tem pa ne pozabimo, da se prašek nanaša na neutrjen sloj in najbolj primeren za to je trajni lak prozornega videza 488.

Karakteristike Baby Boomer pršila:

- zelo fin, bel prah v spreju z izjemno visoko pigmentacijo, namenjen nanosu na mokro podlago trajnega laka ali gela za ustvarjanje čudovitega tonskega prehoda, ki ga poznamo pri Baby Boomer efektu in pri efektu ombre.

- prah za ombre in boomer efekt nima vonja.

- skoraj nehlapljiv, pri pršenju pade prah navzdol, kar pomaga preprečiti vdihavanje prahu.

- pakiran je v posebej oblikovani in patentirani plastenki s pršilom, ki zagotavlja brizganje praha, kot to omogoča tehnika airbrush. A vsebuje prah in ne barvo za brizganje. 

- sprej nudi maksimalno ugodje za nohtnega stilista in mu omogoča enostavno ustvarjanje gradienta in tonskega prehoda, bodisi v stilu boomerja ali ombreta. 

- prah se ne strdi sam, mora se oprijeti nesušene podlage in se polimerizira šele, ko se suši neutrjena podlaga, v katero je bil nanešen. 

V naši ponudbi najdete:

- Baby Boomer spraj v beli barvi

- Baby Boomer sprej v sedmih nasičenih odtenkih: Lagoon, Lavender, Pistachio, Limoncello, Coral Neon, Orange Neon, Pink Neon

- Baby Boomer spraj kot flash bleščice: Gold Flash, Silver Flash, Wedding Flash

- Prozorno barvo 488, ki jo lahko uporabljate kot ne sušeno podlago za nanašanje spreja 

Barva
Bela
Velikost
5 gr

Priporočilo: Za ustvarjanje baby boomer stila s pršilom je za podlago najbolje uporabiti svetle odtenke prekrivnih baz, prekrivnih gradilnih gelov ali svetli odtenek barvnih trajnega laka. Najbolj priporočamo pastelno roza odtenke in nude bež odtenke ter mlečno bele odtenke. Ne priporočamo pa uporabe na zelo temnih odtenkih, saj bo tako na temni podlagi težko ustvariti lep in učinkovit tonski prehod.

- na utrjeno barvo trajnega laka, gradilno bazo ali na grajen noht nanesemo tanek sloj enakega materiala (ali prozorno barvo 488), da zadostimo skladnosti barvne podlage. Ne sušimo. 

- poškropimo z Baby Boomer sprejem: strankin prst vzamemo v roke, konico prsta pomaknemo nazaj in držimo prst pod kotom 45° glede na mizo. Začnemo pršiti pršilo na konico nohta; razdalja, na kateri naj pršilo držimo od nohtov, je približno 15 - 30 cm (bližje kot je noht, večja je barvna nasičenost, a manjša je atomizacija)

Priporočilo: Na začetku priporočamo večjo razdaljo. Prah napršimo bližje sredini nohta, da dobite lep tonski prehod. Nato se spustimo s pršilom in popršimo samo konico prosta roba, pri čemer zmanjšamo razdaljo od nohta, da bo konica bolj pigmentirana z izbrano barvo. Delamo od leve proti desni in od desne proti levi. Sprej držimo pri miru in premikamo strankin prst ter poskrbimo, da se prah lepo oprime nohta.

- ko prah doseže lep tonski prehod in ustrezno barvo na konicah nohtov, počakamo še 4 sekunde, da se vpije v mokro podlago in jih šele nato postavimo v lučko za 30 sekund.

Kot neutrjeno podlago priporočamo uporabo transparentnega odtenka 488. To je prozorna barva, tekoče konsistence, ki omogoča tanek in gladek nanos. Ter ima UV zaščito, ki bo poskrbela, da se nanešen odtenek ne bo spreminjal do naslednje korekcije. Transparentna barva 488 je priročna tudi kot podlaga za nanašanje bleščic in ostalih stilov dekoracije in NAIL ARTA nohtov.

Na koncu nanesite izbrani top in ga utrjujte po navodilih. 

VIDEO Z NAVODILI ZA UPORABO

Pred uporabo preberite etiketo.

Samo za profesionalno uporabo.

P102+P404: Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P103: Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodil

P302+P305+P352+P313:  Pri stiku s kožo ali pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Preprečite stik z očmi!

Ne nanašajte na poškodovane nohte.

Lahko povzroči alergično reakcijo na koži.

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo!

Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam.

Hranite v zračnem prostoru!

Samo za zunanjo uporabo!

Uporabljajte v skladu z navodili!

Pri uporabi nosite zaščitne rokavice

Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe!

Polyethylhacrylate, Polymethyl Methacrylate Benzoyl Peroxide, Mica, +/- CI 77266, CI 19140, CI 42090, CI51319, CI 77120, CI 45430

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM