GUMIJASTA ZAŠČITA OBNOHTNE KOŽICE (gum protector) Slowianka
GUMIJASTA ZAŠČITA OBNOHTNE KOŽICE (gum protector) Slowianka

Gum Protector - gumijasta zaščita obnohtne kožice Slowianka

Slow-GumProtector10
5,95 €
DDV vključen

Gumijasta zaščita obnohtne kožice Slowianka (Gum Protect), ki varuje predel obnohtne kožice, da ga ne namažemo z gelom ali lakom pri izdelavi umetnih ali trajno lakiranih nohtih ali pri poslikavah in nail art-u nohtov, med drugim izdelavi »Baby Boomer-ja« ali »ombre« efekta. Pakiran v steklenički Slowianka 8 ml.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Gum Protector ščiti kožico, da je ne umažemo pri nanašanju gelov ali lakov z gobico ali pri dekoraciji nohtov po sistemu »stamping«. Ljubiteljice »ombre« efekov v kozmetičnih in manikerskih salonih bodo nujno potrebovale takšen izdelek. Formula te gumijaste zaščite se tesno oprime obnohtne kožice in kože prsta in preprečuje, da bi se umazal namazal predel s barvnimi geli ali laki.

Od sedaj naprej boste Baby boomer in ombre delali v še bolj sproščenem vzdušju, saj se vam ne bo potrebno ozirati na to, da ne bodo vsi prsti umazani z barvnimi geli in laki. Tudi s čiščenjem tega predela ne bo težav, saj se enostavno Gum Protector odstranjuje s leseno palčko.


Gumijasta zaščita obnohtne kožice Gum Protector Slowianka omogoča hiter nanos in enostavno odstranjevanje, torej enostavno uporabo za učinkovit efekt zaščite predela kožice.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Predenj začnete ustvarjati svojo dekoracijo trajno lakiranih ali umetnih nohtov, ga nanesite v tanki plasti na predel obnohtne kožice in počakajte, da se posuši. Odstranjujemo ga s pinceto ali leseno palčko.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM