Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 5 - kratek čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka

Premium Magic Brush 5 - čopič za tanke linije

slow-MagicPremium5
19,95 €
DDV vključen

Odkrijte umetnost poslikave nohtov s čopčem Premium Magic Brush 5 znamke Slowianka. Ta profesionalni čopič je vaš nepogrešljiv pripomoček za ustvarjanje drobnih okraskov in natančnih detajlov. Ročaj omogoča udobno uporabo in natančen nadzor, kar pripomore k gladki aplikaciji.

Izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, čopič ohranja svojo obliko in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Opremljen je z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti ščetine in omogoča enostavno shranjevanje. Premium Magic Brush 5 je idealen za risanje kratkih tankih linij ter detajlov naprednih cvetličnih kompozicij, pokrajin ali portretov.

Pri Slowianki obožujemo umetnost poslikave nohtov. Premium čopiči so popolni za natančne tanke linije, obrobe in konture ter se odlično kombinirajo s pigmentiranimi Arter Painting geli ali barvnimi geli za ornamente Multi Art. Čopič se ponaša s črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, kar mu daje pridih elegance in funkcionalnosti.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Potopite se v svet izjemne umetnosti poslikave nohtov s Premium Magic Brush 5 znamke Slowianka, vrhunskim pripomočkom za vse profesionalne nohtne stilistke. Ta čopič je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe po ustvarjanju drobnih in natančnih detajlov, ki bodo vaše nohtne kreacije povzdignili na višjo raven.

VIDEO

Premium Magic Brush 5 je izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, ki so znane po svoji vzdržljivosti in sposobnosti ohranjanja oblike tudi po večkratni uporabi. Te mehke ščetine omogočajo gladko in natančno aplikacijo, kar je ključnega pomena pri ustvarjanju zapletenih dizajnov.

Čopič se ponaša z ročajem, ki je oblikovan za maksimalno udobje med uporabo. Ta funkcionalnost omogoča nohtnim stilistkam, da brez težav izvajajo dolgotrajno delo, hkrati pa zagotavlja popoln nadzor nad vsakim gibom. Tako lahko enostavno ustvarite kratke linije, tanke obrobe ali natančne detajle na nohtih.

Ena od izjemnih lastnosti Premium Magic Brush 5 je njegov zaščitni pokrovček. Ta ne samo da ščiti ščetine pred poškodbami, ampak tudi olajša shranjevanje in prenašanje čopiča, kar je še posebej priročno za stilistke, ki delajo na različnih lokacijah.

Premium Magic Brush 5 je idealen za uporabo s širokim naborom gelov, vključno s pigmentiranimi geli Arter Painting in barvnimi geli za ornamente Multi Art Geli. Ne glede na to, ali ustvarjate cvetlične kompozicije, pokrajine ali portrete, vam ta čopič omogoča, da dosežete visoko raven podrobnosti in natančnosti.

Estetika je pomembna tudi pri orodjih, ki jih uporabljate. Premium Magic Brush 5 se ponaša z elegantnim črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, ki dodajo pridih prefinjenosti in profesionalnosti vaši zbirki pripomočkov.

V Slowianki ljubimo umetnost nohtov, in to strast prenašamo v vsak naš izdelek. Čopiči iz Premium linije so bili skrbno razviti in preizkušeni pod vodstvom priznane nohtne stilistke Natalie Larine, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in zmogljivosti.

S Premium Magic Brush 5 znamke Slowianka boste vsakokrat ustvarili vrhunske umetnine na nohtih. Z njim boste lahko svoje ustvarjalne vizije pretvorili v realnost, pri tem pa uživali v vsakem koraku ustvarjalnega procesa. Doživite razliko, ki jo prinaša uporaba profesionalnih orodij in se pridružite številnim zadovoljim strankam, ki prisegajo na kakovost Slowianke.

VIDEO - PREDSTAVITEV ČOPIČEV SLOWIANKA LINIJE 

Kolekcije
Premium Line

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za čiščenje in shranjevanje čopiča:

1. Čopič očistite s Cleanerjem. Nato Brush Cleaner gelne strukture nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

4. Čopič zaščitite s priloženim pokrovčkom. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM