Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka

Premium Magic Brush 7 - čopič za tanke linije

slow-MagicPremium7
19,95 €
DDV vključen

Premium Magic Brush 7 znamke Slowianka je specializiran čopič za ustvarjanje tankih linij in zavitih okraskov, kot so ornamenti. Čopič vam omogoča ustvarjanje elegantnih in natančnih dizajnov, ki bodo navdušili vaše stranke.

Izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, čopič ohranja svojo obliko in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Opremljen je z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti ščetine in omogoča enostavno shranjevanje. Premium Magic Brush 7 je idealen za risanje tankih linij.

Pri Slowianki obožujemo umetnost poslikave nohtov. Premium čopiči so popolni za natančne tanke linije, obrobe in konture ter se odlično kombinirajo s pigmentiranimi Arter Painting geli ali barvnimi geli za ornamente Multi Art. Čopič se ponaša s črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, kar mu daje pridih elegance in funkcionalnosti.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Odkrijte popolnost tankih linij in zavitih okraskov s Premium Magic Brush 7 znamke Slowianka, idealnim orodjem za profesionalne nohtne stilistke, ki želijo doseči preciznost in eleganco v svojih dizajnih.

VIDEO

Premium Magic Brush 7 se ponaša z visokokakovostnimi sintetičnimi najlonskimi ščetinami, ki ohranjajo svojo obliko in vzdržljivost tudi po številnih uporabah. Te mehke ščetine omogočajo gladko in natančno risanje tankih linij in zavitih okraskov, kar je ključno za ustvarjanje dovršenih ornamentov na nohtih.

Čopič je oblikovan za maksimalno udobje med uporabo. Ta funkcionalnost zagotavlja popoln nadzor nad vsakim gibom, kar omogoča enostavno ustvarjanje tankih linij in zapletenih dizajnov brez napora. 

Ena izmed pomembnih lastnosti Premium Magic Brush 7 je zaščitni pokrovček, ki ščiti ščetine pred poškodbami in olajša shranjevanje čopiča. To zagotavlja, da bo vaš čopič vedno v vrhunskem stanju in pripravljen za uporabo.

Čopič Premium Magic Brush 7 je posebej zasnovan za risanje tankih linij in zavitih okraskov, kot so ornamenti. Odlično se ujema s pigmentiranimi geli Arter Painting in barvnimi geli za ornamente Multi Art, kar omogoča široko paleto kreativnih možnosti pri poslikavi nohtov.

Čopič se ponaša z elegantnim črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, ki mu daje pridih prefinjenosti in profesionalnosti. Ta estetski videz dopolnjuje vrhunsko funkcionalnost čopiča, kar ga naredi nepogrešljivo orodje v vaši zbirki.

V Slowianki verjamemo v strast do umetnosti nohtov in to strast prenašamo v vsak naš izdelek. Premium Magic Brush 7 je rezultat skrbne zasnove in testiranja pod vodstvom priznane nohtne stilistke Natalie Larine, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in zmogljivosti.

Premium Magic Brush 7 znamke Slowianka je popoln čopič za vse, ki želijo doseči popolnost pri risanju tankih linij in zavitih okraskov. S tem čopičem boste lahko brez težav ustvarjali elegantne in natančne dizajne, ki bodo vaše nohtne umetnine povzdignili na novo raven. Doživite razliko, ki jo prinaša uporaba vrhunskih profesionalnih orodij in se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki prisegajo na kakovost Slowianke.

VIDEO - PREDSTAVITEV ČOPIČEV SLOWIANKA LINIJE 

Kolekcije
Premium Line

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za čiščenje in shranjevanje čopiča:

1. Čopič očistite s Cleanerjem. Nato Brush Cleaner gelne strukture nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

4. Čopič zaščitite s priloženim pokrovčkom. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM