Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka
Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka
Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka
  • New
Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka
Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka
Premium Brush 9 - čopič za ustvarjanje dolgih širših linij na nohtih znamke Slowianka

Premium Magic Brush 9 - čopič za tanke linije

slow-MagicPremium9
19,95 €
DDV vključen

Premium Magic Brush 9 znamke Slowianka je idealen čopič za ustvarjanje dolgih tankih in širših linij. Ta čopič omogoča popolne prehode in dolge, enakomerne linije, ki bodo navdušile vaše stranke.

Izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, čopič ohranja svojo obliko in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Opremljen je z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti ščetine in omogoča enostavno shranjevanje. Premium Magic Brush 9 je idealen za risanje tankih ali širših linij.

Pri Slowianki obožujemo umetnost poslikave nohtov. Premium čopiči so popolni za natančne tanke linije, obrobe in konture ter se odlično kombinirajo s pigmentiranimi Arter Painting geli ali barvnimi geli za ornamente Multi Art. Čopič se ponaša s črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, kar mu daje pridih elegance in funkcionalnosti.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Odkrijte popolnost senčenja in risanja dolgih linij s Premium Magic Brush 9 znamke Slowianka. Ta vrhunski čopič je zasnovan za profesionalne nohtne stilistke, ki želijo doseči vrhunske rezultate pri senčenju in ustvarjanju dolgih tanjših ali širših linij na nohtih.

VIDEO

Premium Magic Brush 9 je izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ohranjajo svojo obliko tudi po številnih uporabah. Te mehke ščetine omogočajo gladko in natančno aplikacijo, kar je ključno za ustvarjanje popolnih prehodov in dolgih enakomernih linij.

Čopič je oblikovan za maksimalno udobje med uporabo. Ta funkcionalnost zagotavlja popoln nadzor nad vsakim gibom, kar omogoča enostavno ustvarjanje dolgih linij in zapletenih dizajnov brez napora.

Premium Magic Brush 9 je opremljen z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti ščetine pred poškodbami in olajša shranjevanje. To zagotavlja, da bo vaš čopič vedno v vrhunskem stanju in pripravljen za uporabo.

Čopič Premium Magic Brush 9 je posebej zasnovan za senčenje in ustvarjanje dolgih, širših linij. Odlično se ujema s pigmentiranimi geli Arter Painting in barvnimi geli za ornamente Multi Art Geli, kar vam omogoča široko paleto kreativnih možnosti pri poslikavi nohtov.

Čopič se ponaša z elegantnim črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, ki mu daje pridih prefinjenosti in profesionalnosti. Ta estetski videz dopolnjuje vrhunsko funkcionalnost čopiča, kar ga naredi nepogrešljivo orodje v vaši zbirki.

V Slowianki verjamemo v strast do umetnosti nohtov in to strast prenašamo v vsak naš izdelek. Premium Magic Brush 9 je rezultat skrbne zasnove in testiranja pod vodstvom priznane nohtne stilistke Natalie Larine, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in zmogljivosti.

Premium Magic Brush 9 znamke Slowianka je popoln čopič za vse, ki želijo doseči popolnost pri senčenju in risanju dolgih tankih ali širših linij. S tem čopičem boste lahko brez težav ustvarjali popolne prehode in dolge enakomerne linije, ki bodo vaše nohtne umetnine povzdignili na novo raven. Doživite razliko, ki jo prinaša uporaba vrhunskih profesionalnih orodij in se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki prisegajo na kakovost Slowianke.

VIDEO - PREDSTAVITEV ČOPIČEV SLOWIANKA LINIJE 

Kolekcije
Premium Line

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za čiščenje in shranjevanje čopiča:

1. Čopič očistite s Cleanerjem. Nato Brush Cleaner gelne strukture nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

4. Čopič zaščitite s priloženim pokrovčkom. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM