Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
  • New
Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka
Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije in detajle na nohtih znamke Slowianka

Premium Magic Brush 7,5 - čopič za tanke linije

slow-MagicPremium7,5
19,95 €
DDV vključen

Premium Magic Brush 7.5 znamke Slowianka je zasnovan za natančne linije, okraske in zavihane linije – ornamente. Opremljen z zaščitnim pokrovčkom za enostavno shranjevanje, ta čopič omogoča ustvarjanje popolnih in zapletenih dizajnov, ki bodo navdušili vaše stranke.

Izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, čopič ohranja svojo obliko in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Opremljen je z zaščitnim pokrovčkom, ki ščiti ščetine in omogoča enostavno shranjevanje. Premium Magic Brush 7,5 je idealen za risanje natančnih tankih linij.

Pri Slowianki obožujemo umetnost poslikave nohtov. Premium čopiči so popolni za natančne tanke linije, obrobe in konture ter se odlično kombinirajo s pigmentiranimi Arter Painting geli ali barvnimi geli za ornamente Multi Art. Čopič se ponaša s črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, kar mu daje pridih elegance in funkcionalnosti.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Odkrijte popolnost in eleganco natančnih linij in ornamentov s Premium Magic Brush 7.5 znamke Slowianka. Ta vrhunski čopič je idealen za profesionalne nohtne stilistke, ki si želijo ustvarjati izjemno natančne in dekorativne dizajne.

VIDEO 

Premium Magic Brush 7.5 je izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih najlonskih ščetin, ki so zasnovane tako, da ohranjajo svojo obliko in vzdržljivost tudi po večkratni uporabi. Te mehke ščetine omogočajo gladko in natančno risanje finih linij in zavitih okraskov, kar je ključno za ustvarjanje dovršenih ornamentov in dekoracij na nohtih.

Čopič se ponaša z ročajem, ki je oblikovan za maksimalno udobje in enostavno uporabo. Ta funkcionalnost omogoča popoln nadzor nad vsakim gibom, kar omogoča enostavno ustvarjanje tankih linij in zapletenih dizajnov brez napora.

Ena izmed pomembnih lastnosti Premium Magic Brush 7.5 je zaščitni pokrovček, ki ščiti ščetine pred poškodbami in olajša shranjevanje. To zagotavlja, da bo vaš čopič vedno v vrhunskem stanju in pripravljen za uporabo.

Čopič Premium Magic Brush 7.5 je posebej zasnovan za risanje natančnih linij, okraskov in zavitih linij – ornamentov. Odlično se ujema s pigmentiranimi geli Arter Painting in barvnimi geli za ornamente Multi Art Geli, kar vam omogoča široko paleto kreativnih možnosti pri poslikavi nohtov.

Čopič se ponaša z elegantnim črnim držalom, zlatim logotipom in pokrovčkom, ki mu daje pridih prefinjenosti in profesionalnosti. Ta estetski videz dopolnjuje vrhunsko funkcionalnost čopiča, kar ga naredi nepogrešljivo orodje v vaši zbirki.

V Slowianki verjamemo v strast do umetnosti nohtov, in to strast prenašamo v vsak naš izdelek. Premium Magic Brush 7.5 je rezultat skrbne zasnove in testiranja pod vodstvom priznane nohtne stilistke Natalie Larine, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in zmogljivosti.

Premium Magic Brush 7.5 znamke Slowianka je popoln čopič za vse, ki želijo doseči popolnost pri risanju natančnih linij, okraskov in zavitih linij – ornamentov. S tem čopičem boste lahko brez težav ustvarjali elegantne in natančne dizajne, ki bodo vaše nohtne umetnine povzdignili na novo raven. Doživite razliko, ki jo prinaša uporaba vrhunskih profesionalnih orodij in se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki prisegajo na kakovost Slowianke.

VIDEO - PREDSTAVITEV ČOPIČEV SLOWIANKA LINIJE 

Kolekcije
Premium Line

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za čiščenje in shranjevanje čopiča:

1. Čopič očistite s Cleanerjem. Nato Brush Cleaner gelne strukture nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

4. Čopič zaščitite s priloženim pokrovčkom. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM