Silikonske blazinice za permanento vihanje oziroma laminacijo trepalnic (lash lift) znamke CLD - Creative Lash Design
Silikonske blazinice za permanento vihanje oziroma laminacijo trepalnic (lash lift) znamke CLD - Creative Lash Design

Silikonske blazinice za vihanje trepalnic (lash lift) - set 5 parov

863923
15,95 €
DDV vključen

Vihanje trepalnic je čudovit postopek, ki poudari naravno lepoto oči in jim doda čarobno privlačnost. Za ta postopek potrebujemo mehke in udobne silikonske blazinice znamke CLD za lash lifting - permanentno vihanje naravnih trepalnic. Blazinice so silikonske, mehke, udobne, enostavne za namestitev in jih uporabljamo med postopkom permanentnega dviga trepalnic. Set blazinic za laminacijo trepalnic vsebuje 5 paketkov, v vsakem je par blazinic izbrane velikosti. Blazinice za naravno podaljševanje trepalnic so na voljo v velikostih S, M ali L.

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Silikonske blazinice znamke CLD za permanentno vihanje naravnih trepalnic ustrezajo krivini C in ustvarijo popolnoma naraven videz zavihanih trepalnic.

Pakiranje: Blazinice so na voljo kot set 10 kosov (5 parov) izbrane velikosti: S, M ali L.

Silikonske šablone so za postopek Lash Lifta zelo pomembne, saj služijo pravilni namestitvi in razporeditvi trepalnic, kar je najpomembnejši korak vsakega Lash Lifta. Ker je namestitev teh blazinic enostavna, je enostavna namestitev tudi trepalnic in sicer vse od korena do konic, brez križanja.  Stranke imajo različne oblike in velikosti oči ter različne dolžine trepalnic, zato poznamo tudi šablone različnih velikosti.

Znamka CLD nudi vse potrebne pripomočke za postopek permanentnega vihanja trepalnic: losjone, olja, keratinsko nego ter vse ostale pripomočke. V ponudbi najdete dva losjona, ki sta nežna do strukture dlačic a obenem delujeta dovolj hitro, kar zagotavlja rezultate, ki držijo 6 tednov ali več. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!
Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Silikonske blazinice pred uporabo razkužimo z antiseptikom.

Ker so izdelane iz silikona, omogočajo popolno prileganje in oprijem na veko, tako da uporabimo za pritrjevanje minimalno količino lepila za lash lift ali ga sploh ne uporabimo. 

Po uporabi jih očistimo z mlačno vodo in milom ter osušimo. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM