Lesena spatula za nanašanje voska 114x10 mm Expert - set 100 kom za enkratno uporabo Staleks DSW-30
Lesena spatula za nanašanje voska 114x10 mm Expert - set 100 kom za enkratno uporabo Staleks DSW-30
  • New
Lesena spatula za nanašanje voska 114x10 mm Expert - set 100 kom za enkratno uporabo Staleks DSW-30
Lesena spatula za nanašanje voska 114x10 mm Expert - set 100 kom za enkratno uporabo Staleks DSW-30

Lesena spatula za nanašanje voska 114x10 mm Expert - set 100 kom za enkratno uporabo

DSW-30
Zadnji kosi na voljo
3,95 €
DDV vključen

Lesena spatula je pripomoček, ki ga lahko kozmetičarke uporabljajo za nanašanje voskov, toplih ali hladnih. V pomoč bo tudi pri izdelavi umetnih trepalnic, postopku vihanja trepalnic, laminacije in barvanja obrvi. Pri izdelavi trepalnic je lahko super podlaga za čiščenje naravnih trepalnic, nanašanje tekočin kot je primer ali pa je v pomoč pri odstranjevanju umetnih trepalnic. Pri oblikovanju obrvi nam lahko služi pri merjenju linije obrvi ali pa pri nanašanju barve za obrvi in trepalnic. Spatula je za enkratno uporabo in je izdelana iz naravnega lesa drevesa Breze. Ta lesen pripomoček je gladek na otip, zelo elastičen in se ne zlomi med uporabo. Dolžina lopatice je 114 mm in širina 10 mm, kar je optimalna velikost za vsestransko uporabo. Ker je izdelana iz naravnega materiala je enostavna za recikliranje. S tem ko se uporablja samo za enkratno uporabo je individualna ter varna za uporabo in zadosti higienskim standardom salonskega dela. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Če imate salon je lesena lopatica znamke Staleks nepogrešljiv pripomoček. Lesena spatula je pripomoček, ki ga lahko kozmetičarke uporabljajo za nanašanje voskov za depilacijo, toplih ali hladnih. V pomoč bo tudi pri izdelavi umetnih trepalnic, postopku vihanja trepalnic, laminacije in barvanja obrvi. Pri izdelavi trepalnic je lahko super podlaga za čiščenje naravnih trepalnic, nanašanje tekočin kot je primer ali pa je v pomoč pri odstranjevanju umetnih trepalnic. Pri oblikovanju obrvi nam lahko služi pri merjenju linije obrvi ali pa pri nanašanju barve za obrvi in trepalnic.

Spatula je za enkratno uporabo in je izdelana iz naravnega lesa drevesa Breze. Ta lesen pripomoček je gladek na otip, zelo elastičen in se ne zlomi med uporabo. Dolžina lopatice je 114 mm in širina 10 mm, kar je optimalna velikost za vsestransko uporabo in stabilnost med delom. Ker je izdelana iz naravnega materiala je enostavna za recikliranje. S tem ko se uporablja samo za enkratno uporabo je individualna ter varna za uporabo in zadosti higienskim standardom salonskega dela. 

Pomembno je, da uporabljate leseno spatulo  previdno in se zavedate njenega namena ter pravilne uporabe.

Hraniti izven dosega otrok!

STALEKS SP. Z O.O., Williama Heerleina Lindleya 16, 02-013 Warszawa, Poland

Lesena spatula je namenjena enkratni uporabi.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM