Seznam izdelkov po znamki Inspire

Mehčalci obnohtne kožice

Mehčalec obnohtne kožice - Far Away Inspire

Inspire
I-71035
6,95 €
Mehčalec obnohtne kožice- Far Away 15 ml (Faraway Cuticle Remover) mehča obnohtno kožico (in povrhnjico nohta) in omogoča njeno enostavno odstranjevanje. 
Olja za obnohtno kožico

Olje za obnohtno kožico - Vitaliser Inspire

Inspire
I-71034
6,95 €
Olje za obnohtno kožico- Vitaliser vsebuje izvleček aloe vere in vitamina E, ki vlaži kožo, ki obdaja nohte in obnohtno kožico. Kožo vlaži in podpira postopek obnavljanja povrhnjice. Ima prijeten in svež volj.
Baze - vezni laki

Vezni gel lak Struct gel Inspire

Inspire
I-71076
19,95 €
Vezni gel lak Struct gel Inspire je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast. Na voljo v original pakiranju 15 ml. 
Gel Cleaner za izjemen sijaj INSPIRE
Zadnji kosi na voljo
Cleaner-ji

Gel cleaner za izjemen sijaj Inspire

Inspire
I-71051
6,00 €
Gel Cleaner za izjemen sijaj Clean It Extra Shine Cleanse znamke Inspire. Gel cleaner za izjemen sijaj je zasnovan kot tekočina za odstranjevanje lepljive površine iz nohta po polimerizaciji.
Topi - zaključni laki

Zaključni gel lak Perfect Finish Inspire

Inspire
I-71001
19,95 €
Perfect Finish top skrbi za dolgo obstojen sijaj nohta in varuje noht oziroma barvni nanos pred krušenjem in plastenjem. Na voljo posamezno 15 ml ali v setu baza (Start Right 15 ml) + top (Perfect Finish 15 ml).
Trajni lak

Test The Best - set baza + top

Inspire
I-71027
49,95 €
Set vsebuje stekleničko 15 ml veznega gel laka Start Right in stekleničko 15 ml zaključnega gel laka Perfect Finish znamke Inspire. Perfect Finish top skrbi za dolgo obstojen sijaj nohta in varuje noht oziroma barvni nanos pred krušenjem in plastenjem. Vezni lak Start Right pa se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve.
Inspire Soak Off Gel Polish 15ml Inspire Soak Off Gel Polish 15ml 2
  • −35%
Trajni lak

Inspire Soak Off Gel Polish 15ml

Inspire
Inspire lak gel
12,97 € 19,95 €
Čudovito nasičene barve Inspire, ki zagotavljajo odlično prekrivnost, obstojne na nohtih do 3 tedne brez lomljenja ali luščenja. Kolekcijo sestavljajo najljubše barve, ki jih najpogosteje izberejo profesionalni mojstri nohtov in njihove stranke.
Trajni lak

Electric Inspire Soak Off Gel Polish

Inspire
I-71003
19,95 €
Čudovito nasičena rdeča barva z bleščicami Inspire Electric, ki zagotavlja odlično prekrivnost, obstojnost na nohtih do 3 tedne brez lomljenja, luščenja. Najljubša barva Electric, ki jo najpogosteje izberejo profesionalni mojstri nohtov in njihove stranke. 
Baze - vezni laki

Start Right - vezni gel lak

Inspire
I-71000
33,95 €
Vezni lak Start Right se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve. Na voljo posamezno v steklenički 15 ml ali v setu (baza Start Right 15 ml + top Perfect Finish 15 ml).
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM