Baby Boomer Spray Pink Neon za barvni boomer in ombre Slowianka
Baby Boomer Spray Pink Neon za barvni boomer in ombre Slowianka
Baby Boomer Spray Pink Neon za barvni boomer in ombre Slowianka
Baby Boomer Spray Pink Neon za barvni boomer in ombre Slowianka

Baby Boomer sprej - Pink Neon

slow-BBPinkNeon5
16,95 €
DDV vključen

Inovativen izdelek za dekoracijo umetnih in trajno lakiranih nohtov, ko jih želimo obogatiti z Baby Bommer ali ombre efektom. Baby Boomer sprej Pink Neon je intenziven neon roza odtenek za posip umetnega nohta. Intenziven prašek neon roza odtenka je pakiran v spreju in se brizga na neutrjen sloj gela ali trajnega laka. A kot podlago je najbolj priročno uporabiti prozorno barvo 488, ki vsebuje tudi UV zaščito. Je gladke in redke konsistence, ki na nohtu ne ustvari dodatne debeline ter se nanaša gladko in tanko, kar ne ustvarja na nohtu neravnin in grudic.

Spray Baby Boomer je uporaben za efekt barvnega boomerja, ko želimo spremeniti barvo prostega roba in ustvariti gradient z osnovno barvo umetnega nohta. Ne samo, da je enostaven za uporabo, prašek je izjemno obstojen in odporen na mehanske poškodbe in obrabo, zato zagotavlja obstojne nohte v predelu prostega roba. Če je podlaga nohta barvasta, lahko ustvarimo tudi efekt ombre. Ali pa efekt ombre ustvarimo z uporabo Baby Boomer spreja dveh različnih odtenkov. Za intenzivnost barve poskrbimo z oddaljenostjo spreja pri pršenju. Če ga oddaljimo od nohta, je nasičenost praha manjša in če ga približamo, je nasičenost večja. Pakiran je v pršilni plastenki in vsebuje 5 gr praška v Pink Neon odtenku. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Povsem nov, inovativen izdelek za dekoracijo nohtov, ki bo spremenil in olajšal efekt boomerja umetnih nohtov. Zagotavlja udobno delo v salonu: enostavna in hitra izvedba, fenomenalen učinek in izjemna obstojnost na obrabo.

Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin prah za pršenje v neon roza odtenku, popolnoma inovativen in neprekosljiv način za ustvarjanje čudovitega Baby Boomerja ali efekta ombre, ki ga bodo stilisti in njihove stranke zagotovo vzljubili.

VIDEO

Izdelek zagotavlja čudovit tonski prehod med osnovno barvo in konico nohta. Poleg tega močno okrepi in utrdi prosti rob umetnega nohta izdelanega iz gela ali iz trajnega laka. To je idealna rešitev za stranke, ki obožujejo baby boomer, a si jih zaradi dela, ki obrabi umetne nohte, ne morejo privoščiti. Ta način ustvarjanja Baby Boomer efekta je v nasprotju s klasičnim veliko bolj obstojen, kajti klasični izdelki, kot so barvni geli in paste, niso toliko obstojni. Zato je ta stil boomerja primeren za vse stranke, ne glede na to, kakšen poklic opravljajo. 

Ta edinstven izdelek zelo olajša delo stilista. Postopek za izdelavo Baby boomerja je z sprejem sila enostaven. Modno, efektivno oblikovanje barvnih prehodov je zdaj hitro, obstojno in zelo učinkovito.

Podlago za efekt boomerja lahko izberemo kamuflažno, kot so ponavadi baze za trajno lakiranje ali gel za umetne nohte. Lahko pa nohte najprej pobarvamo z izbrano barvo trajnega laka ali gela in na barvo podlago ustvarjamo ombre efekt z sprejem. Ali celo ustvarimo ombre efekt z spraji v večih odtenkih. Pri tem pa ne pozabimo, da se prašek nanaša na neutrjen sloj in najbolj primeren za to je trajni lak prozornega videza 488.

Karakteristike Baby Boomer pršila:

zelo fin, intenziven roza prah v spreju z izjemno visoko pigmentacijo, namenjen nanosu na mokro podlago trajnega laka ali gela za ustvarjanje čudovitega tonskega prehoda, ki ga poznamo pri Baby Boomer efektu in pri efektu ombre.

prah za ombre in boomer efekt nima vonja.

skoraj nehlapljiv, pri pršenju pade prah navzdol, kar pomaga preprečiti vdihavanje prahu.

pakiran je v posebej oblikovani in patentirani plastenki s pršilom, ki zagotavlja brizganje praha, kot to omogoča tehnika airbrush. A vsebuje prah in ne barvo za brizganje. 

sprej nudi maksimalno ugodje za nohtnega stilista in mu omogoča enostavno ustvarjanje gradienta in tonskega prehoda, bodisi v stilu boomerja ali ombreta. 

prah se ne strdi sam, mora se oprijeti nesušene podlage in se polimerizira šele, ko se suši neutrjena podlaga, v katero je bil nanešen. 

V naši ponudbi najdete:

- Baby Boomer spraj v beli barvi

- Baby Boomer sprej v sedmih nasičenih odtenkih: Lagoon, Lavender, Pistachio, Limoncello, Coral Neon, Orange Neon, Pink Neon

- Baby Boomer spraj kot flash bleščice: Gold Flash, Silver Flash, Wedding Flash

- Prozorno barvo 488, ki jo lahko uporabljate kot ne sušeno podlago za nanašanje spreja 

Barva
Roza
Velikost
5 gr

Priporočilo: Za ustvarjanje baby boomer stila in stila barvnega boomerja s pršilom je za podlago najbolje uporabiti svetle odtenke prekrivnih baz ali prekrivnih gradilnih gelov. Priporočamo pastelno roza odtenke in nude bež odtenke ter mlečno bele odtenke. Ne priporočamo pa uporabe na zelo temnih odtenkih, saj bo tako na temni podlagi težko ustvariti lep in učinkovit tonski prehod.

- na barvo trajnega laka, gradilno bazo ali na grajen noht nanesemo tanek sloj enakega materiala, da zadostimo skladnosti barvne podlage. Ne sušimo. 

- poškropimo z Baby Boomer sprejem: strankin prst vzamemo v roke, konico prsta pomaknemo nazaj in držimo prst pod kotom 45° glede na mizo. Začnemo pršiti pršilo na konico nohta; razdalja, na kateri naj pršilo držimo od nohtov, je približno 15 - 30 cm (bližje kot je noht, večja je barvna nasičenost, a manjša je atomizacija)

Priporočilo: Na začetku priporočamo večjo razdaljo. Prah napršimo bližje sredini nohta, da dobite lep tonski prehod. Nato se spustimo s pršilom in popršimo samo konico prosta roba, pri čemer zmanjšamo razdaljo od nohta, da bo konica bolj pigmentirana z izbrano barvo. Delamo od leve proti desni in od desne proti levi. Sprej držimo pri miru in premikamo strankin prst ter poskrbimo, da se prah lepo oprime nohta.

- ko prah doseže lep tonski prehod in ustrezno barvo na konicah nohtov, počakamo še 4 sekunde, da se vpije v mokro podlago in jih šele nato postavimo v lučko za 30 sekund.

Kot neutrjeno podlago priporočamo uporabo transparentnega odtenka 488. To je prozorna barva, tekoče konsistence, ki omogoča tanek in gladek nanos. Ter ima UV zaščito, ki bo poskrbela, da se nanešen odtenek ne bo spreminjal do naslednje korekcije. Transparentna barva 488 je priročna tudi kot podlaga za nanašanje bleščic in ostalih stilov dekoracije in NAIL ARTA nohtov.

VIDEO Z NAVODILI ZA UPORABO

Pred uporabo preberite etiketo.

Samo za profesionalno uporabo.

P102+P404: Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P103: Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodil

P302+P305+P352+P313:  Pri stiku s kožo ali pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Preprečite stik z očmi!

Ne nanašajte na poškodovane nohte.

Lahko povzroči alergično reakcijo na koži.

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo!

Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam.

Hranite v zračnem prostoru!

Samo za zunanjo uporabo!

Uporabljajte v skladu z navodili!

Pri uporabi nosite zaščitne rokavice

Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe!

Polyethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide, Tripropylene Glycol Diacrylate, 2-Propenoic acid, reaction products with pentaerythritol, 2,5-Cyclohexadien-1-one, Glyceryl Propoxy Triacrylate, Trimethylolpropane, +/- CI 77891, CI 12395, CI 14830:1, CI 61565, CI 60725, Basic Red 14 Chloride, Acid Blue 9

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM