LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)
LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)
LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)
LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)
LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)
LIPGLOSS COLLECTION SLOWIANKA (391-400)

Trajni laki Lipgloss Collection Slowianka (391-400)

slow-391-8
11,95 €
DDV vključen

Kolekcija desetih barvnih lakov, ki odsevajo trende leta 2023 – elegantna, poslovna manikura, ki je čim bližje naravnemu videzu nohtov. Pastelna, breskev barva, mlečna barva ali morda nude bež? Izbira je velika. Hibridi imajo kremasto konsistenco in se lepo razporedijo po nohtni plošči. So polprosojni, prekrivnost 20 - 40% pa omogoča nežno kamuflažo naravnega nohta.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Hibridne barve kolekcije LipGloss Slowianka so odgovor na trend 2023, ki kaže, kako najbližje naravnemu videzu nohtov. Naš predlog je deset polprozornih, delno pokrivnih trajnih lakov s stopnjo pokrivnosti od 20 do 40 %. Lepo se harmonizirajo z vsemi podlagami za naravne nohte, so popolne za pokrivanje gelnih, akrilnih nohtov ali nohtov iz poly in akril gela. Kremasta tekstura izdelku omogoča, da se lepo razmaže in izravna po površini.

Še več, barve LipGloss se subtilno prelivajo z naravnim nohtom v predelu obnohtne kožice, kjer ga nežno zakamuflirajo in lepo ohranijo videz nohtne lunice. Vse barve imajo visoko UV blokado, to je stabilen pigment, ki je obstojen na nohtu od 4 do 5 tednov. Nohti ne porumenijo in ne spremenijo svoje barve. To je edinstveno funkcija, zaradi katere je manikura zelo obstojna.  Narastek nohta dolgo ni viden, a nohti dolgo časa ostanejo estetski. To je še posebej pomembno v teh časih, ko stranke želijo dolgo časa uživati ​​v lepem stajlingu svojih nohtov.

LipGloss so odlične barve v različnih barvah odtenki, ki se prilagajajo vsaki barvi nohtne plošče in strankini koži. Od pastelne barve, barve pudraste vrtnice, do odtenkov breskve ter bež odtenkov. Poudarjanje naravne barve nohtov daje hibridom univerzalnost. Odlično se bodo obnesli za vsak stil oblačenja in za vsako priložnost.

Elegantna in maksimalno naravna manikura je prava hit v oblikovanju nohtov.

391 Pretty Woman VIDEO

Najbolj pastelna barva iz celotne kolekcije LipGloss, zelo nežna, gre za pudrast odtenek roza meglice. Pristaja čisto vsaki polti, tako svetli kot temni. Kremasta tekstura omogoča lepo razporeditev izdelka, hibrid se lepo zlije z naravnim nohtom ter v območje obnohtne kožice. Odličen je tudi za dodelavo umetnih nohtov, narejenih iz kamuflažnega gela, akrila, poly gela ali akril gela. Ustvarjen stajling poudari naraven videz nohta. Barva 391 super ustreza Baby Boomer in French stilu.

392 Nice Girl VIDEO

Odtenek nekoliko temnejši od barve 391 iz kolekcije LipGloss. Je bolj izrazita roza, a vseeno v meji pastelnih barv. Hibrid je primeren za vse tipe kože. Popolnoma primeren je za naravne nohte z rumeno obarvanostjo, saj odlično zakamuflira napake, in daje nohtom odtenek hladno roza. Kremasta konsistenca zelo olajša delo stilisti, saj se sama lepo izravna. Trajni lak zagotavlja 30% pokrivnost, površino obogati s roza odtenkom, v predelu obnohtne kožice pa ohrani lepo vidno lunico nohta.

393 Big Boss VIDEO

Pastelna, svetlo, breskovo roza, toplejše od barve 392 iz kolekcije LipGloss. Ima podobno nasičenost, kremasto teksturo in 30% pokrivnost. Polprosojen, povezljiv izdelek z naravnim nohtom v predelu obnohtne kožice. Lepo se prilega svetli polti, pa tudi topli polti. Popoln je za stranke z zdravimi naravnimi nohti. V primeru nežne, rdeče obarvanosti nohta zelo lepo zamaskira napake, zahvaljujoč dejstvu, da je toplejšega odtenka. Odlična izbira za Baby Boomer in francoski stil nohtov.

394 Natural Look VIDEO

Med hibridi LipGloss je ta barva temnejša od barve 393. Gre za pastelni odtenek nekoliko temnejše različice. Zahvaljujoč njej je Baby boomer bolj izrazit pri francoskem stilu intenzivnejša linija bele francoske. Vsekakor se bolj prilega strankam s temno kožo in temnejšimi nohti. Srednja konsistenca, stopnja prekrivnosti 30 - 40% in polprosojnost ob obnohtni kožici lepo poudarita barvo naravnega nohta.

395 Be Happy VIDEO

Zelo zanimiva, svetlo mlečna barva, odtenek umazano bele, ki se nagiba proti slonokoščenemu odtenku. Čudovito obogati svetle nohtne plošče na belo porcelansko podlago ali umetne nohte z mlečnim gelom Porcelain Swan. Beli nohti so del trenda leta 2023. Odlično se prilagaja vsem stilom oblačenja, saj zagotavlja naraven videz nohta, tako kot druge barve v kolekciji LipGloss. Barva 395 lepa izravnava barvno linijo pri obnohtni kožici, ima stopnjo prekrivnosti 30 - 40 %. Pristaja vsem tenom kože.

396 Be Elegant VIDEO

Pastelna in naravna, svetla nude bež barva. Zelo elegantna barva LipGloss hibrida, ki se odlično prilega strankam, ki jim je všeč bež zaključek nohtov. Pokriti nohti v tem odtenku se maksimalno zlijejo s tonom kože in tako odlično poudarijo naravnost nohtov. Odlična rešitev za stranke, ki jim dnevne aktivnosti ne dopuščajo dodatnih okrasitev nohtov. Trajni lak ima srednjo konsistenco in stopnjo pokrivnosti 30 - 40%. Barva 396 se ujema z vsemi barvami naravnih nohtov in vsakim tenom kože.

397 So Cute VIDEO

Zanimiva, zelo sveža barva breskve, nežna stran lososovega odtenka. V njem ni popolnoma nič nezaželenega odtenka rumene. Topla barva v kolekciji LipGloss, popolna za stranke ki imajo radi tople barve, ki poudarijo naraven videz nohta. Polprozoren hibrid zagotavlja 30 % pokritost. Kremasta konsistenca se odlično razporedi po nohtni plošči in zlije se z nohtom v predelu obnohtne kožice. Popoln tako za svetlo kot temno polt, popolnoma korelira s francoščino in baby boomerjem, pa tudi z minimalističnim NAIL ART-om kot ozadjem.

398 Dream On VIDEO

Poltransparentna barva, bež kožna barva z rahlo, nezaznavnim zelenkastim odtenkom. Iz celotne kolekcije LipGloss je ta hibrid je kot nalašč za temnejšo kožo z olivno barvo kože. Barva 398 izgleda čudovito poleg obnohtne kožice, lepo poudari predel nohtne lunice. Kremna tekstura in stopnja pokrivnost od 30 do 40% omogoča čudovito kamuflažo vseh nepravilnosti naravnega nohta. Stajling izgleda odlično zaključen z mat topom Velvet ali topom Velvet Holo top, ki vsebuje mini holografske delce.

399 Feel Better VIDEO

Barva je temnejša, gre za odtenek umazano roza bež, ki se nagiba proti toplemu kapučinu. Odličen je za temne nohte in temno polt. Izmed celotne kolekcije LipGloss je to to najboljši izdelek glede zlivanja z naravnim nohtom, poleg tega pa čudovito prekriva vse nepravilnosti na nohtih. Poltransparenten v območju obnohtne kožice s stopnjo pokrivnostu od 30 do 40 % in kremasto konsistenco. Popolnoma se ujema s prekrivno bazo številka 309.

400 Sleeping Beauty VIDEO

Najtemnejši v celotni kolekciji LipGloss, kamuflažna hibridna barva. Zagotavlja pokritost stopnja 30 - 40 %, kremasta, polprosojna konsistenca pa bo noht poenotila in zakamuflirala z kože. Barva 400 se najpogosteje uporablja za temnejše nohte in temno kožo stranke. Popoln za uporabo poleti, saj se čudovito zlije s porjavelostjo kože. Odlično se poenoti z gradilnimi geli Dry Cover, Smoky Cover in Creamy Butter ter gradilnimi bazami za naravne nohte Ruby in Rubby Light ter najbolj temno gradilno bazo Stone Cover Base Grafen.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Pri naravnih nohtih izberemo gradilno bazo in jo nanesemo na nohte glede na navodila za uporabo izdelka. Če gradimo umetne nohte, nanesemo gel ali akril po navodilih proizvajalca, nato s bufferjem 240 ali bufferjem 260 spoliramo umetni noht, tako da je površina maksimalno gladko, brez prask pile.

Nanos trajnega barvnega laka LipGloss:

- barvo nanesemo na noht tako, da nanesemo zelo tanko plast in jo najprej vmasiramo izdelek pod obnohtno kožico, nato pa na levo in desno površino nohta,

- po potrebi in želji dodajamo količino materiala,

- polimeriziramo 30 sekund v lučki,

- nanos po želji lahko ponovite,

- zaključite z izbranim topom.

Za lep sijaj priporočamo Top No Wipe ali tope z dodatki: Silver Top, Golden Top, Top Unicorn, ki dajejo nohtom nežen efekt. Priporočamo tudi mat tope: Velvet Top ali Velvet Holo Top z mini holografskimi delci.

Idealne kombinacije z izdelki: Porcelain Base, Porcelain Swan, Top Velvet, Top Velvet Holo, Top No Wipe, Top No Wipe Holo, Cover Base Number 309, Creamy Butter, Dry Cover, Smoky Cover, Ruby, Ruby Light, Stone Cover Base Grafen, Silver Top, Golden Top, Unicorn Top, Olje za obnohtno kožico, Silk Repair Serum.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, +/- CI 77891, CI 74260, CI 77266, CI 45410, CI 45380, CI 60730, CI 15850, CI 15850:1, CI 77002, CI 77492, CI 47005, CI 77007, CI 74160, CI 77491, CI 77742, CI 47000, CI 16230.
Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM