Blazinice in vatice za brisanje nohtov z dobro absorbcijo cleanerja v beli barvi Euro Fashion
Blazinice in vatice za brisanje nohtov z dobro absorbcijo cleanerja v beli barvi Euro Fashion

Blazinice – vatice (roza, bele, črne) 300 kom

864461
3,95 €
DDV vključen

Blazinice znamke Euro Fashion so revolucionarni sistem za brisanje in čiščenje nohtne plošče s cleanerjem. Vključujejo intenzivno absorpcijo uporabljene tekočine in njeno zadrževanje v blazinici. V paketu boste našli 300 kosov, zato so glede na učinkovitost zelo varčna rešitev. Na voljo v treh različnih barvah: beli, roza ali črni. 

Barve
  • Bela
  • Roza
  • Črna

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Euro Fashion predstavlja malo drugačne blazinice za brisanje nohtov. Paket blazinic vsebuje 300 kom blazinic, ki glede na absorbcijo cleanerja omogočajo dolgotrajnejšo uporabo.

Blazinice, ki pri brisanju ne razpadejo takoj? Naj bo to preteklost. Znamka Euro Fashion je razvila popolnoma novo generacijo blazinic, ki bodo spremenile delo v vašem kozmetičnem salonu. Blazinice so bele, roza ali črne barve ter izdelane iz izredno mehkega materiala, ki optimalno vsrka tekočine.

Z uporabo teh blazinic bo Cleaner še bolje izkoriščen, in za brisanje vseh 10 nohtov bo zadostovala samo ena blazinica.

Blazinice so zelo tanke in nam dopuščajo popravke, ker jih lahko prepognemo in zložimo na primerno dimenzijo, s katero obrišemo samo delček nohta.

Tudi pri navadnem laku nam bodo v pomoč, ker bo brisanje laka učinkovitejše, zaradi bolj napite blazinice z acetonom, a blazinica laka ne bo razmazala, temveč absorbirala. 

Bombažne blazinice Euro Fashion ne puščajo dlačic in smeti in tako nohtni stilistki omogočajo maksimalni komfort pri uporabi

Velikost blazinic: 5*5 cm

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Blazinco ali vatico prepojimo s cleanerjem, acetonom ali dehidratorjem, in obrišemo naraven ali umeten noht. Vatice so primerne tudi za odstranjevanje "gelisha" oziroma trajnega laka. V tem primeru vatico prepojimo s acetonom, jo položimo na trajno lakiran noht, zavijemo v alufolijo in pustimo 5-10 sekund. Nato odstranimo po postopku odstranjevanja trajnega laka. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Hraniti zunaj dosega otrok.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM