Celulozna vatice v roli  za brisanje nohtov z dobro absorbcijo cleanerja v beli barvi EURO FASHION
Celulozna vatice v roli  za brisanje nohtov z dobro absorbcijo cleanerja v beli barvi EURO FASHION

Celulozne vatice (bela) 1000 kom

EF-NW1000
9,95 €
DDV vključen

Nail Wipes 1000 kom Euro Fashion oziroma dva koluta po 500 celuloznih blazinic, ki pri uporabi ne puščajo sledi ali dlačic. Uporabljamo jih pri manikuri in pedikuri, pri trajnem lakiranju in pri izdelavi umetnih nohtov. Napojimo jih lahko z različnimi tekočinami, kot je cleaner, aceton ali alkohol in jih uporabimo za brisanje naravne nohtne plošče ali disperzijskega lepljivega sloja gela, trajnega laka ali akril gela. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Celulozne vate 1000 kosov oziroma Nail Wipes 1000 kom Euro Fashion, ki pri uporabi ne puščajo sledi ali dlačic. Celulozna vata je namenjena v kozmetične in medicinske namene. 

V paketu sta dva koluta po 500 vatic. Vatice so dimenzije 4 cm * 5 cm. Vatice so zelo vpojne in so 8-slojne. Blazinice so primerne za brisanje nohtov, so visoko vpojne in idealne za odstranjevanje lepljivih ostankov gela, akril gela, poly gela ali trajnega laka. 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Blazinco ali vatico prepojimo s cleanerjem, acetonom ali dehidratorjem, in obrišemo naraven ali umeten noht. Vatice so primerne tudi za odstranjevanje "gelisha" oziroma trajnega laka. V tem primeru vatico prepojimo s acetonom, jo položimo na trajno lakiran noht, zavijemo v alufolijo in pustimo 5-10 sekund. Nato odstranimo po postopku odstranjevanja trajnega laka.  Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Hraniti zunaj dosega otrok.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM