Karbidni brusni nastavek stožec z zeleno oznako, premer 6 mm, dolžina 14 mm
Karbidni brusni nastavek stožec z zeleno oznako, premer 6 mm, dolžina 14 mm
  • New
Karbidni brusni nastavek stožec z zeleno oznako, premer 6 mm, dolžina 14 mm
Karbidni brusni nastavek stožec z zeleno oznako, premer 6 mm, dolžina 14 mm

Karbidni brusni nastavek stožec z zeleno oznako, premer 6 mm, dolžina 14 mm

FT70G060/14
17,95 €
DDV vključen

Karbidni brusni nastavek znamke Staleks v obliki stožca premera 6 mm in dolžine 14 mm se uporablja pri manikuri in pedikuri za odstranjevanje umetnega materiala iz naravne nohtne plošče ter za obdelavo trde kože na stopalih. Zelen brus ima večje zareze in močan trden brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje debelejših slojev gela, akril gela in poly gela ter za trše materiale, kot je akril.  Ni primeren za začetnike.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Pri odstranjevanju umetnega materiala, kot je gel, poly gel, akril gel in trajni lak, si pomagamo s karbidnimi brusi. Karbidni brus za odstranjevanje materiala ima obliko stožca in ga uporabljamo pri korekciji ali pri odstranjevanju umetnega materiala iz naravne nohtne plošče. Uporaben je tudi pri pedikuri za obdelavo trde kože. 

Izbiro bruska prilagodimo debelini materiala, ki ga odstranjujemo. Zato je na voljo v različnih grobostih, ki jih zaznamujejo različne barve. Pomen barvnih oznak:

Rumen brus ima zelo fine zareze in nežen brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje tanjših slojev gela ali trajnega laka. Primeren je za začetnike in izkušene nohtne stilistke 

- Rdeča oznaka ima fine prečne reže in nežen brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje tanjših slojev gela ali trajnega laka. Primeren je za začetnike in izkušene nohtne stilistke

- Brusek z modro oznako ima srednje trden brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje debelejših slojev gela, akril gela in poly gela. Primeren je za izkušene nohtne stilistke

Vijola oznaka ima večje prečne reže in trden brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje debelejših slojev gela, akril gela in poly gela. Primeren je za izkušene nohtne stilistke.

Zelen brus ima večje zareze in močan trden brusni efekt. Uporablja se za odstranjevanje debelejših slojev gela, akril gela in poly gela ter za trše materiale, kot je akril.  Ni primeren za začetnike.

Velikost vseh brusnih nastavkov v obliki stožca je enaka in imajo premer 6 mm ter dolžino 14 mm.

Izdelan z visokokakovostnim kovinskim materialom, ga lahko podvržete vsem vrstam sterilizacije in dezinfekcije, saj je odporen proti koroziji. Izdelan je iz materiala, ki ga je enostavno čistiti ter se pri uporabi ne segreva. 

Oblika brusa
stožec
Material brusa
karbid
Namen brusov
za odstranjevanje debelega sloja
za odstranjevanje gela
Oznaka brusa
zelena

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenost!

Nepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice!

Potrebno je znanje uporabe električne pile in dela z brusi.

Priporoča se znanje rokovanja s bruski, ki ga lahko pridobite na naših tečajih. 

STALEKS SP. Z O.O., Williama Heerleina Lindleya 16, 02-013 Warszawa, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM