Seznam izdelkov po znamki Staleks

Pile in bloki

Pila zamenljiva v roli Pro Papmam Staleks

Staleks
ATC-
14,95 €
Pila snemljiva, zamenljiva ali brusilni papir v roli, gradacije 100, 150, 180 ali 240 za piljenje naravnih in umetnih nohtov, bodisi trajno lakiranih ali grajenih z gelom ali akril gelom. Da bo pila uporabna, potrebujete tudi metalno osnovo za pile Staleks Pro.
PILA ZAMENLJIVA STALEKS PRO 30 KOM - GRADACIJA 100, 150, 180 (ZA RAVNO PILO) PILA ZAMENLJIVA STALEKS PRO 30 KOM - GRADACIJA 100, 150, 180 (ZA RAVNO PILO) 2
Zadnji kosi na voljo
Pile in bloki

Pila zamenljiva za ravno pilo Staleks Pro

Staleks
DFE-20
9,95 €
Pila snemljiva, zamenljiva ali brusilni papir v lističih, gradacije 100, 150 ali 180 za piljenje naravnih in umetnih nohtov, bodisi trajno lakiranih ali grajenih z gelom ali akril gelom. Da bo pila uporabna, potrebujete tudi metalno osnovo za pile Staleks Pro.
Ekonomična, higienska in okolju prijaznejša izbira - pila za enkratno uporabo za obdelavo kože na podplatih. Zamenljiva pila Expert 10 znamke Staleks se uporablja s kovinsko osnovo enake oblike imenovano metalna osnova za pilo za noge. Pile so bele barve, na voljo pa so v setih po 30 kom v različnih gradacija: 80, 100 ali 180. Uporabljamo jih pri pedikuri...
Metalni pripomočki

Smart 60 Type 1 - potiskač in spatula

Staleks
PS-60/1
5,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico in spatulo Smart 60 Type 1 - Staleks. To izjemno orodje združuje inovacijo, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri. Ni pa samo potiskač, lahko je tudi spatula, ki jo uporabimo za mešanje gelov ali kot pripomoček pri podaljševanju umetnih trepalnic. 
Profesionalne škarje za obnohtno kožo s kaveljčkom znamke Staleks Pro Expert 23 tipa 2 s potiskom Magnolije na ročajih. Prinašajo inovativno zasnovo in izjemno funkcionalnost. Ker rezanje kožice in gibanje po njenem predelu zahteva nekaj spretnosti in motorike, vam bo konica škarjic zavita v kaveljček olajšala delo ter zmanjšala možnost poškodbe. 
48,95 €
Profesionalne klešče za obnohtno kožo, natančno zasnovane za preciznost in udobje. Z dolžino rezila 5 mm se ponašajo s rezalnim robom, ki ima premišljen naklon in majhen izstopajoč del za optimalno delo. Ročna izdelava in profesionalno brušenje zagotavljata enakomeren in natančen rez kožice.
Metalni pripomočki

Klešče za obnohtno kožico Pro Expert 90 3 mm

Staleks
NE-90-3
31,95 €
Profesionalne klešče vrhunskega proizvajalca Staleks za obnohtno kožico, natančno oblikovane za vrhunsko rezanje kožice pri manikuri, z dolžino rezila 3 mm. Klešče Pro Expert 90 imajo ravne rezalne robove s premišljenim naklonom in rezalni del z izbočenim "petnim delom". Ozkost delovnega dela rezila nam omogoča dostop do težje dostopnih predelov obnohtne...
Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo kratka Expert 50

Staleks
MBE-50
4,95 €
V svetu natančnega oblikovanja nohtov predstavljamo Metalno osnovo za pilo kratko Expert 50 - Staleks, vašo zvesto spremljevalko pri ustvarjanju popolnih nohtov. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno. Velikost metalne osnove 76x19 mm.
Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo poluna Expert 40

Staleks
MBE-40
5,95 €
Vstopite v svet popolnosti piljenja nohtov s metalno osnovo za pilo v obliki pol lune Expert 40 - Staleks, ki bo spremenila vašo izkušnjo oblikovanja nohtov. Njena oblika polmeseca je kot čarobna poteza za popolno oblikovanje nohtov, ki jo kombinirate z snemljivimi pilami v isti obliki in dosežete brezhibne rezultate. Velikost osnove 162x25 mm.
Disk za piljenje velikost M z brusnimi nastavki- pila (5 kom, gradacija 180) Expert - Staleks Disk za piljenje velikost M z brusnimi nastavki- pila (5 kom, gradacija 180) Expert - Staleks 2
Zadnji kosi na voljo
Nov trend v svetu pedikure so diski za piljenje znamke Staleks. Na voljo je set z nastavkom v obliki diska, velikosti M in premera 20 mm ter 5 kosov brusnih nastavkov z abrazivnostjo 180. Piljenje z diskom je ključ do varne in izjemne pedikure z manjšo možnostjo okužbe in hitro izvedbo. 
Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo ravna Expert 20

Staleks
MBE-20
5,95 €
V svetu natančnega oblikovanja nohtov predstavljamo Metalno osnovo za pilo ravno Expert 20 - Staleks, vašo zvesto spremljevalko pri ustvarjanju popolnih nohtov. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami PapmAm Expert, ki so na voljo za nakup ločeno. Velikost metalne osnove 162x19 mm.
Pile in bloki

Metalna osnova za pilo za noge Expert 10

Staleks
MBE-10
15,95 €
Kovinska bazna pilica Staleks Pro se uporablja za snemljive zamenljive pile za noge. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno.
Prikazujem 1-12 od 98 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM