Metalna osnova za pilo poluna Expert 40 - Staleks
Metalna osnova za pilo poluna Expert 40 - Staleks

Metalna osnova za pilo poluna Expert 40

MBE-40
5,95 €
DDV vključen

Vstopite v svet popolnosti piljenja nohtov s metalno osnovo za pilo v obliki pol lune Expert 40 - Staleks, ki bo spremenila vašo izkušnjo oblikovanja nohtov. Njena oblika polmeseca je kot čarobna poteza za popolno oblikovanje nohtov, ki jo kombinirate z snemljivimi pilami v isti obliki in dosežete brezhibne rezultate. Velikost osnove 162x25 mm.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Metalna osnova za zamenljivo pilo v obliki polmeseca svojo zgodbo začne s tem, da je dovolj prostorna in omogoča natančno delo. Oblika pile je pol luna oziroma halfmoon, torej na eni strani ravna in na drugi ukrivljena. Ukrivljen rob je primeren za piljenje materiala ob predelu obnohtne kožice. A raven del uporabimo za piljenje in oblikovanje prostega roba. 

Na kovinsko podlago namestimo pilo za enkratno uporabo, s katero pilimo naravne in umetne nohte. Po uporabi pa pilo odstranimo in zavržemo in s tem poskrbimo za varnost in higieno. Zmanjšuje torej možnost okužbe, kar zagotavlja varno izvedbo manikure in pedikure. Gladka polirana površina kovinskega nastavka olajša pritrjevanje snemljivih pil, vdolbine ob robovih pa poskrbijo za preprosto odstranjevanje pile po uporabi.

Na kovinsko jedro lahko namestimo lističe pil različnih gradacij in s tem zadostimo različnim potrebam. Na pilo lahko snemljive lističe pil pritrdimo eno ali dvostransko. Visokokakovostni material ji daje trpežnost in odlično zmogljivost. In ne skrbite glede higiene - odporna je na sterilizacijo in razkuževanje, saj je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. 

Kovinska podlaga v obliki halfmoon Expert 40 znamke Staleks ni le oblikovanje nohtov, temveč umetnost in izkušnja popolnosti, ki bo trajala dolgo časa. Odkrijte novo dimenzijo piljenja naravnih in umetnih nohtov s tem vrhunskim orodjem, tako pri manikuri kot pri pedikuri. 

Lastnosti blokov in pil
pol luna

Pomembno je, da uporabljate metalno osnovo za pilo previdno in se zavedate njenega namena ter pravilne uporabe.

Hraniti izven dosega otrok!

STALEKS SP. Z O.O., Williama Heerleina Lindleya 16, 02-013 Warszawa, Poland

Življenjska doba je neomejena v skladu s pogoji uporabe, skladiščenja in transporta.

Hraniti na suhem mestu, izven dosega otrok. Uporabiti v skladu z navodili, po uporabi pa naj bo osnova očiščena in suha.

Za dezinfekcijo in sterilizacijo ne uporabljajte kislin in alkalij.

Za čiščenje je prepovedana uporaba abrazivnih in kovinskih predmetov.

Izogibajte se padcem na trdo površino in stiku z jedkimi tekočinami.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM