Umetne konice za NAIL ART 250 kom - FIRST GEL
Umetne konice za NAIL ART 250 kom - FIRST GEL

Umetne konice za nail art 250 kom First Gel

FG-6012
12,95 €
DDV vključen

Umetne konice, trening konice, konice za nail art in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Nail Tips for Nail Art so umetne konice znamke First Gel za trening poslikav nohtov in za nail art. Posnemajo naravno velikost in obliko naravnih nohtov, saj so ukrivljene, kot je ponavadi ukrivljena naravna nohtna plošča in imajo mandljasto obliko. S tem je trening večji približek poslikave na naravne nohte. Primerne so za trening poslikav in ustvarjanje različnih efektov na nohtih. Lahko jih uporabimo tudi za displej barvnih lakov in gelov.


Set vsebuje 250 konic različnih velikosti. Set vsebuje set petih različnih velikosti, od najmanjše št. 4 do največje št. 0 (vsaka velikost 50 kom).

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

FIRST GEL, Inh.Viktor Röttig, Rathauspassage 9, 56068 Koblenz, Germany

Priprava konice za NAIL ART in trening. Konico z blokom za nohte popilimo in zmatiramo. S ščetko za prah odstranimo prah in konico obrišemo s »cleanerjem«. Nato konico pritrdimo na podstavek za umetno konico s kroglico Patafixa. Nato nanašamo barvne lake in gele ter ustvarjamo poslikave kot na umeten geliran noht ali trajno lakiran noht.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM