Seznam izdelkov po znamki First Gel

Pile in bloki

Pila Zebra 180/150 First Gel

First Gel
FG-0002
2,25 €
Pila zebra v obliki pollune - halfmoon v granulaciji 150/180 znamke First Gel za piljenje in oblikovanje umetnih nohtov.
Primerji in dehidratorji

Brezkislinski Bond Primer First Gel

First Gel
FG-3997
15,95 €
Bond Primer First Gel 15 ml podaljša obstojnost nohtov in poveča oprijem gela ali akrila ali gel laka. Brez kislinski primer je vezna tekočina, ki bo povečala oprijem gela ali akril gela na naravno nohtno ploščo.
Gel 3D za nail art

Jamgel 3D First Gel 5g

First Gel
FG-0009
14,95 €
JamgelL 3D je gel za ustvarjanje 3D nail art-a na permanentno lakirane nohte ali na gelne nohte. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato dodajanje topa za sijaj ni obvezno.
Pile in bloki

Blok First Gel

First Gel
FG-001
3,20 €
Blok (buffer) First Gel je gobica v sivi barvi za matiranje in piljenje naravnih in umetnih nohtov.
MAGNET SVINČNIK ZA CAT EYE EFEKT
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Magnet svinčnik za Cat eye efekt

First Gel
fg-cateyesvincnik
2,95 €
Magnet svinčnik za Cat eye efekt, ki se uporablja v kombinaciji s magnetnimi laki Cat Eye.
Čopiči

Čopič za gel Oval 4 First Gel

First Gel
FG-3005
19,95 €
Čopič za gel - ovalen 4 znamke First Gel. Velikost in kakovost tega čopiča omogočata udobno nanašanje gradilnih gelov, akril gelov in poly gelov. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  
Čopiči

Čopič za gel Oval 4-S First Gel

First Gel
fg-3005-s
17,95 €
Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  
Čopiči

Čopič za gel Oval 6 First Gel

First Gel
FG-3007
14,95 €
Čopič za gel, ovalne oblike, velikosti 6, je primeren tako za gel kot tudi za akril gel. Je nepogrešljiv pripomoček nohtnih stilistov v manikerskih in kozmetičnih salonih. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo...
Konice, šablone in lepila

Umetne konice za nail art 250 kom First Gel

First Gel
FG-6012
12,95 €
Umetne konice, trening konice, konice za nail art in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.
Prikazujem 1-12 od 101 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM