Lesena palčka za manikuro in nanos POLY / ACRYL GELA
Lesena palčka za manikuro in nanos POLY / ACRYL GELA
Lesena palčka za manikuro in nanos POLY / ACRYL GELA
Lesena palčka za manikuro in nanos POLY / ACRYL GELA

Lesena palčka za manikuro in nanos poly ali akril gela

DOS-10/5
0,95 €
DDV vključen

Odkrijte popolno orodje za natančen nanos poly gela - leseno palčko! Zasnovana je s premišljeno velikostjo in obliko in ta palčka iz naravnega lesa ne le zagotavlja trajnost, temveč tudi učinkovito potisne obnohtno kožico. Palčka je idealni pripomoček za manikuro, ki nam pomaga pri potiskanju obnohtne kožice in nanosu poly gela. Uporabne tudi za mešanje gelov. 

Možnosti
Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

S svojo ostrino lesena palčka omogoča enostavno izvajanje različnih manikirnih postopkov. V pomoč nam je pri potiskanju obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri. 

Uporabna je tudi za mešanje UV gelovlak gelov. Tudi pri nanašanju nail arta, kot so kamenčki, bleščice in podobno, si lahko pomagamo s to vsestransko paličico. Odkar poznamo akril gele in poly gele, si s leseno palčko lahko pomagamo pri nanosu in oblikovanju nohta, kar je veliko lažje, kot bi bilo, če uporabimo čopič. Lesena palčka je uporabna tudi kot pripomoček pri odstranjevanje trajnega laka, ko smo postopek opravili z odstranjevalcem trajnega laka. Poleg tega je enostavna za recikliranje, kar pomeni, da lahko skupaj prispevamo k trajnostnemu ravnanju z odpadki.

Zasnovana posebej za enkratno uporabo, ta lesena palčka ne le povečuje varnost tretmaja, ampak tudi olajša vzdrževanje visokih higienskih standardov. Ima dva različna konca, eno stran lahko imenujemo špička, drugo pa potiskač.

Na voljo v dveh velikostih, 150 mm in 110 mm.

Pakirana v praktičnih količinah po 5, 10 in 100 kosov.

Ta palčka je nepogrešljiva pri vsaki manikuri. 

Za enkratno uporabo.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

STALEKS SP. Z O.O., Williama Heerleina Lindleya 16, 02-013 Warszawa, Poland

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM