SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA
SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA
SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA
SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA
SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA
SPIDER HEXA GEL - BEL, ČRN ali PROZOREN SLOWIANKA

Spider Hexa gel - bel, črn ali prozoren Slowianka

SLOW-spiderCLEAR
8,95 €
DDV vključen

Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Natančne črte, geometrične linije, so lahko narejene samo s takoimenovanim »SPIDER« gelom. S takimi tankimi, natančnimi črtami in edinstvenimi poslikavami boste lahko navdušile vaše stranke. Spider HEXA gel Slowianka ima zelo gumijasto in gosto konsistenco, zaradi česar je delo enostavno, salonsko in hitro. 

Spider Hexa gel Slowianka se uporablja pri poslikavah umetnih nohtov, grajenih nohtov, podaljšanih nohtov ali trajno lakiranih nohtov. Za vse ljubitelje perfektnih linij, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij.

Spider Hexa gel Slowianka na voljo v črni, beli barvi ali prozorni različici:

SPIDER HEXA GEL (WHITE)
SPIDER HEXA GEL (CLEAR)
SPIDER HEXA GEL (BLACK)

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Tanek čopič pomočimo v Spider HEXA gel Slowianka in potegnemo iz posode nitko, ki se zelo vleče, se ne raztrga in z njo ustvarimo efekt pajkove niti. Dotaknemo se nohta, kot bi delali piko, ter iz nje dalje vlečemo nit do naslednje pike, in tako do naslednje, vse dokler ne dosežemo želenega efekta. Ko končamo, utrdimo poslikavo v lučki za gel. Spider HEXA gel Slowianka se lahko nanaša pod ali nad top, odvisno od želenega efekta. Če je na topu, je na otip zelo nežna.


Čas polimerizacije: 30-60 sekund (UV oz. LED), odvisno od moči in vrste lučke, od tega, kako je stranka držala roko v lučki in kakšno debelino izdelka je stilistka nanesla na noht. Priporočamo, da na koncu obrišete s Cleanerjem, ker lahko ohrani delček disperzije.

Acrylate Polymers, Acrylate hydroxyl ester, Acrylate copolymer, Cellulose acetatebutyrate, Microcrystal spicy, CI77266.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM