378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
Strong Cover Base Line - kamuflažne močne gumijaste baze znamke Slowianka
Strong Cover Base Line - kamuflažne močne gumijaste baze znamke Slowianka
378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
378 Elegant Base močna kamuflažna bež baza za grajen trajni lak znamke Slowianka
Strong Cover Base Line - kamuflažne močne gumijaste baze znamke Slowianka
Strong Cover Base Line - kamuflažne močne gumijaste baze znamke Slowianka

378 Elegant Base - kamuflažna močna gumijasta baza

slow-378-8
12,95 €
DDV vključen

Kamuflažna močna gumijasta baza 377 Latte Base je univerzalna, klasična, hladno bež barva, ki spominja na odtenek kave z mlekom. Je super izbira za kateri koli odtenek nohta ali barve kože. Še ena izbira, ki Izgleda čudovito v francoskih in baby boomer stilih. Na voljo v 8 ml steklenički.

Strong Cover Base Line je kolekcija trdih baz znamke Slowianka v petih odtenkih. Baze so lepih kamuflažnih odtenkov srednje konsistence. Uporabljamo jih za grajen trajni lak. Lahko jih pokrijemo z barvnim permanentnim lakom ali pa jih dekoriramo s francosko ali baby boomerjem. Odtenki te kolekcije dajo naraven videz urejenega nohta, zato jih lahko zaključimo samo z topom in dobimo naraven videz. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Strong Cover base je kolekcija močnih in elastičnih baz za grajen trajni lak trendovskega videza. So osnova permanentnega lakiranja, saj so trpežne, obstojne in samoizravnalne. Z gradilnimi bazami boste lahko ojačali daljše naravne nohte, jim v primeru deformacije popravili obliko ali dali stabilnost poškodovanim, papirnatim nohtom. S kolekcijo Strong Cover Base lahko trajno lakirane nohte gradimo, utrdimo in ojačamo. Te baze nohtu dajo močno oporo, saj so med bazami Slowianka najtrše baze in najbolj trpežne. Cenile jih bodo stranke z normalno nohtno ploščo, a še posebej se bodo te baze izkazale pri problematičnih nohtih. Problematični, mehki, tanki, nalomljeni, ukrivljeni in deformirani nohti vam ne bodo več izziv.

Kislost baze je srednja (na lestvici kislosti - 4). Baze so srednje konsistence, kar omogoča hiter nanos in lahkotno gradnjo s permanentno bazo. Samoizravnalnost baze lahko še povečate, če roko stranki obrnete za nekaj sekund "na glavo", kar spominja na geliranje nohtov po sistemu no file. Baza na nohtu se tako razporedi v pravilno C-linijo in poskrbi za čvrst in stabilen noht. 

Prekrivnost baz  je odvisna od debeline nanosa, pokrivajo v 60 - 70 %. Te močne samoizravnalne baze uporabljate lahko pod barvnim nanosom trajnega laka, v kombinaciji s francoskim ali baby boomer stilom, ali pa vam služijo kot 2 v 1, torej so baza in barva obenem. Ker so pigmentirane in pokrivne, vedno poskrbite, da se utrjujejo po navodilih, ne manj. 

Kolekcija vsebuje pet odtenkov baz Strong Cover, ki bodo zadovoljili vse okuse naših strank ter poskrbele za čvrstost in dolgotrajnost trajno lakiranih nohtov.

374 French Base je svetla, hladna, univerzalna, roza barva, popolna za francoski ali baby boomer stil. V prvi vrsti pristaja svetli polti in svetlim odtenkom naravnih nohtov. Dobro se bo ujela tudi s temnejšimi toni. VIDEO

375 Peach Base je topel, losos odtenek, svetlo roza. Opazen odtenek, izjemno vsestranski, saj se prilega vsakemu tipu kože in nohtov. Pogosto se uporablja kot kamuflažna barva, ki jo opremimo s francosko ali Baby boomerjem. Estetski videz bi zatajil samo v primeru rdečkastega odtenka naravnega nohta ali obnohtne kožice. VIDEO

376 Body Base je nude odtenek v temnem tonu, ki vsebuje odtenke bež, roza in rjave. Neizrazita barva, ki najlepše izgleda s temnejšo poltjo in temnejšimi naravnimi nohti. A dobro bo deloval tudi s svetlo poltjo, saj gre za tipični kamuflažni odtenek. Temnejši kamuflažni odtenek da lep kontrast pri izdelavi francoskega stila ali baby boomerja. VIDEO

377 Latte Base je univerzalna, klasična, hladno bež barva, ki spominja na odtenek kave z mlekom. Je super izbira za kateri koli odtenek nohta ali barve kože. Še ena izbira, ki Izgleda čudovito v francoskih in baby boomer stilih. VIDEO

378 Elegant Base je mlečni odtenek z dodatkom bež roza odtenka. Izjemno minimalistična, poslovna, nevtralna barva. Tako imenovana kamuflaža nohtne plošče, ker se z njo barvno zlije. Polepša in poudari naraven videz nohtov. VIDEO

Baze so pakirane v 8 ml steklenički Slowianka, za njihov nanos pa poskrbi kvaliteten čopič v pokrovčku. Pustite se očarati kremasti teksturi novih močnih baz znamke Slowianka Nail Trends!

Kolekcije
Strong Cover Base Line
Barva
Nude
Velikost
8 ml

Pred uporabo preberite etiketo.

Samo za profesionalno uporabo.

P102+P404: Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P103: Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodil

P302+P305+P352+P313:  Pri stiku s kožo ali pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Preprečite stik z očmi!

Ne nanašajte na poškodovane nohte.

Lahko povzroči alergično reakcijo na koži.

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo!

Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam.

Hranite v zračnem prostoru!

Samo za zunanjo uporabo!

Uporabljajte v skladu z navodili!

Pri uporabi nosite zaščitne rokavice

Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe!

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland 

Pripravite naravno nohto ploščo. Obrišite jo s Cleanerjem.

Po želji najprej nanesite brezkislinski primer Ultra Bond in bazo (Base gel ali Rubber base). Nanos Base gel ali Rubber base ni obvezen, je pa priporočeno zaradi boljšega oprijema.

Nato nadaljujte z izbranim odtenkom obarvane kamuflažne baze Strong Cover Base. Če sloj Base gel ali Rubber baze izpustite, pa nanesite obarvano bazo direktno na naravno nohtno ploščo, najprej v tanjšem sloju, ki ga sušite, ter šele nato v grajenem sloju.

Utrjujte v lučki Sun Light 30 - 120 sekund (odvisno od debeline nanosa) in nadaljujte s sistemom permanentnega lakiranja - ali nanesite izbran top, ali pa najprej izdelajte stil francoske linije, Baby Boomer-ja ali poslikave in zaključite s izbranim topom. 

POZOR: Tanko plast v svetilki utrjujte 30 sekund. V primeru grajene baze pri trajnem lakiranju utrjujte 2 minuti.

Polyester Acrylate, Alphatic Urethane Acrylate, DH Hema, Trimethylhexyl Dicarbarnate, Triethylene Glicol Dimethacrylate, PolyEthylene Glycol Dimethacrylate, PolyEthylene Glycol Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl, Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphospine Oxide, Silka Caprylyl Slylate, P-Hydroxycychexyl Phenyl Ketone Trimethyl Benzoyl, Diphenylphosphine Oxide, Silka Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, CI 77891, CI74260, CI77266, CI45410, CI45380, CI60730, CI15850, CI15850, CI15850:1, CO77002, CI77492, CI47005, CI77007, CI74160, CI77491, CI77742, CI47000, CI16230.

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM