Marshmallow (tekoč kamuflaž temno roza-rjavega tena) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Marshmallow (tekoč kamuflaž temno roza-rjavega tena) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Marshmallow (tekoč kamuflaž temno roza-rjavega tena) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Marshmallow (tekoč kamuflaž temno roza-rjavega tena) - EASY LEVELING BUILDER GEL

Marshmallow - tekoč kamuflaž temno roza-rjavega tena - Easy Leveling Builder Gel

slow-Marshmallow15
20,95 €
DDV vključen

V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen noht v temno rjavo roza odtenku, ki je idealna za tapkan »baby boomer« ali risano francosko pri grajenih nohtih. Marshmallow gel se lepo samoizravna in porazdeli po nohtu, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in hitro, saj ima velik samoizravnalni učinek.

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

MARSHMALLOW - samoizravnalni gel (Easy leveling Gel Slowianka) – je tekoči gradilni gel v temno rjavo roza tenu.

Obožujete sladkorne penice Marshmallow? Potem vam bo odtenek tega gradilnega gela zagotovo všeč. Kajti ta odtenek posnema naraven videz nohtov, a moč gradilnega gela poskrbi za obstojnost umetnih in podaljšanih nohtov.

Ta gradilni gel zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista, konsistenca gela pa spominja na med. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Marshmallow je idealen gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov na šablono ter za korekcijo. Gel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo. Gel je skoraj v celoti pokriven in sicer je stopnja barvne pokrivnosti okrog 90%. Ta gel je idealen za izdelavo umetnih nohtov, podaljševanje nohtov na šablono, izdelavo korekcije, za izdelavo klasičnega francoskega stila ali Baby boomer-ja.

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 25-35 sekund.
Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo baze Rubber Base Light ali Base Gel. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Light Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Marshmellow, Cotton Candy ali Sugar Cookie. 

Utrjujte po navodilih - 25-35 sekund.

Zgradite noht in utrjujte 25-35 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 25-35 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

Di-Hema, Trimethylhexyl, Dicarbamate, Bisphenol, A Epoxy Dimenthacrylate, Isobomyl, Methacrylate, HEMA, Ricinus, Communis, Seel Oil, Trimethylbenzoly Diphenylphospine Oxide, Methyl Benzoylformate, BHT, p- Hydroxyanisole, CI 60725, CI 77007, CI 77891, CI 77266, CI 77499, CI 15850, CI 77288, CI 77492, CI 77491, CI 77289, CI 73360, CI 42090, CI 19140.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM