Ballet Collection Slowianka - Kolekcija trajnih lakov (217-222)
Ballet Collection Slowianka - Kolekcija trajnih lakov (217-222)

Trajni laki Ballet Slowianka (217-222)

slow-219-5
Zadnji kosi na voljo
8,95 €
DDV vključen

Ballet Collection Slowianka – je 6 modnih, jesensko zimskih odtenkov, ki bodo ukradli srca vaših strank. Kolekcijo trajnih lakov oblikujejo nežni, prefinjeni, klasični in elegantni odtenki.

Velikost
Kolekcija

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Ballet Collection Slowianka – je 6 modnih, jesenskih odtenkov, ki bodo ukradli srca vaših strank:

- nežna bež Vanilla Ballerina / 217 VIDEO

- romantična sivka Lilac Melody / 218 VIDEO 

- klasična siva Grey Battu / 219 VIDEO

- elegantni grafit Piano Symphony / 220 VIDEO

- nasičena vijolična Moonlight Dance / 221 VIDEO

- čuten bordo Classic Cabriole /222 VIDEO

Vanilla Ballerina iz kolekcije Ballet Collection je nežen in delikaten odtenek »bele« jeseni. V baletnem svetu najdemo ta eleganten bež odtenek na baletnih čeveljcih.

Lilac Melody iz kolekcije Ballet Collection – kot je glasba sestavni del baleta, tako bo ta odtenek obvezen element jesenskih nohtnih stilizacij. Romantičen odtenek sivke spominja na čudovite tone klasične glasbe. Ta odtenek združuje nežnost in prefinjenost v elegantni steklenički.

Grey Battu iz kolekcije Ballet Collection je odtenek, ki dokazuje, da siva ne more biti dolgočasna, ravno nasprotno. Ta novi odtenek je zelo klasičen ter eleganten, prav tako pa je nežen kot krilo iz tila.

Piano Symphony iz kolekcije Ballet Collection. Verjetno je vsak izmed nas že slišal čudovito glasbo iz Labodjega jezera, Spalne lepotice ali pravljičnega baleta Hrestač? Prav te baletne note so nas spodbudile pri ustvarjanju tega novega grafitnega odtenka.

Moonlight Dance iz kolekcije Ballet Collection je globok, pigmentiran, nasičen vijoličen odtenek. »Must have« te jeseni. V jesensko vzdušje boste vstopili s novim odtenkom plesnega koraka.

Classic Cabriole iz kolekcije Ballet Collection je temen, čuten bordo, ki bo popestril jesenske in zimske stilizacije. iz kolekcije Ballet Collection je temen, čuten bordo, ki bo popestril jesenske in zimske stilizacije.

Kolekcije
Ballet
Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Barvo nanesemo na prej pripravljen noht. Utrjujemo pod UV ali LED svetlobo 30 sek- 60 sek. Zaključimo s izbranim topom, glede na želen efekt (sijaj - Top NO WIPE, mat - VELVET top, sijaj z bleščicami - GLAM Top NO WIPE).

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Special acrylic polymers, diphenyl (2,4,6 – trimethylbenzoyl), phosphine oxide, acrylic monomer, inorganic pigment.

CPNP: 3833376 Lak gel kolekcija BALLET (217-222)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM