METALNI PRIPOMOČKI 69 izdelkov.

na stran
 • 34,95 €

  ŠKARJICE Slowianka N-06 (Slowianka) imajo posebno obliko, pincetno in se uporabljajo kot klešče in kot škarjice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Pinceta PINCHANJE Slowianka je danes skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Škarjice za manikiro so obvezen pripomoček vsake manikerke ali nohtne stilistke. Škarjice Slowianka (Model N-4) v obliki lastovičjega repa so namenjene odstranjevanju obnohtne kožice ter oblikovanju šablone. Priročne so predvsem zaradi majhnosti in ozkosti rezila ter ostrosti.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice Slowianka je nepogrešljivo orodje v profesionalnih studiih kot tudi doma. Lahek pripomoček za oblikovanje obnohtne kožice iz nerjavečega jekla se lahko sterilizira in je uporaben dlje časa. 

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Klešče za manikuro in odstranjevanje obnohtne kožice SLOWIANKA. Na voljo dve različici klešč za urejanje kožice, krajše 3mm C1 ali daljše 5mm C2.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Pile pol-luna, snemljive in zamenljive, so na voljo v granulacijah: 100, 150, 180 in 240. V tej kategoriji na voljo tudi metalni nastavek za snemljive pile.  Ker je ta opcija cenejša kot klasične pile, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svežo pilico in jo po uporabi zavrgli. Paket pil vsebuje 50 kom pil. Vsaka pila se prilepi na metalno...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brusi EURO FASHION za učinkovito pripravo naravnega nohta in odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri in pedikuri, bodisi pri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice EURO FASHION je nepogrešljivo orodje pri trajnem lakiranju in geliranju umetnih nohtov v kozmetičnih in lepotnih salonih.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brus ZAOKROŽEN VALJ za fino odstranjevanje gela ali akrila znamke EURO FASHION. Je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Ta brus je  karbidni, odlično vzdržljiv in zmogljiv. Brusek za seboj pušča bolj ravno in fino površino brez grbinc, kot pa ostali brusi za...

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brusi Slowianka za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel, poly gel ter trajni lak. V tej kategoriji je brusek za odstranjevanje trajnega laka, umetnega materiala kot je gel ali akril gel ter brusek, s katerim boste lahko pilili pod nohtom in s tem stanjšali noht. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni...

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Škarjice za obnohtno kožico FIRST GEL (lastovičji rep). Škarjice so na voljo v dveh različicah in sicer za desničarje in levičarje.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Potiskač obnohtne kožice ali Cuticle Pusher First Gel za pripravo nohtov pri manikuri in pedikuri, trajnemu lakiranju in pri podaljševanju umetnih nohtov. Na voljo v dveh različicah: navadni s špičko ali z nožkom.

  Na zalogi
 • 6,00 €

  Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov, nanašanje akril gelov ali celo za ločevanje trepalnic pri postoku podaljševanja umetnih trepalnic.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus topa igla za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri, čiščenje obnohtnega kanala pri trajnem lakiranju in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus »only clean« bi moral biti spremljevalec vsake nohtne stilistke. Uporaben je pri pripravi naravne nohtne plošče za trajno lakiranje ali za izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. Njegova posebnost je ta, da pri dotiku naravne nohtne plošče le te ne poškoduje, kot se lahko zgodi s klasičnimi bruski za pripravo naravnega nohta.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus KAMEN Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za nežno odstranjevanje ostankov umetnega materiala. Velik plus tega bruska je tudi poliranje kože okoli nohta in sicer "na suho" ali celo z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Primeren je tudi za matiranje zelo občutljive nohtne...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusi oziroma diamantni brusni svedrčki Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Nekateri boste brusne nastavke uporabljali tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brusa E5 in E18 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomestita pilo in potiskač obnohtne kožice. E6 se delno uporablja za matiranje nohtne plošče...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Trije brusi Slowianka za pripravo kanalov naravnega nohta, za odstranjevanje suhe, odmrle obnohtne kožice ali za rusko manikuro pri trajno lakiranih in umetnih nohtih. Kombinirana manikura je danes trend v svetu nohtov in bruski, ki na varen način čistijo kanal, lok pod kožico, gube, ki obdajajo noht so pravi naslov za vsakega, za katerega je perfekcija...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus GABKA Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala. Uporaba tega brusnega nastavka je približek uporabe bloka za poliranje. Velik plus tega bruska je tudi poliranje kože okoli nohta in sicer "na suho" ali celo z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusni nastavki Slowianka v obliki kroglice se razlikujejo po velikosti in premeru in po oznaki in moči brusnega nastavka. Uporabljajo se za odstranjevanje odmrle obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri, za poliranje kože okrog nohta ter za otišance. Rdeča oznaka označuje svedrčke za normalno ali občutljivo kožico. Brusek z modro oznako je namenjen...

  Na zalogi
 • 6,95 €

  KAMEN za čiščenje bruskov vam pomaga pri vzdrževanju brusnih nastavkov za bolj efektivno manikuro in odstranjevanje umetnega materiala. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Brus STOŽEC znamke Slowianka z karbida za PEDIKURO IN MANIKURO. ima tri pomembne lastnosti za nohtno stilistko: čisti tunel pri korekciji, popravlja tunel pri podaljševanju nohtov na šablono ali z dual formo in rešuje neljube situacije, če se nam gel steče v predel obnohtne kožice in se naredi dotik do kože. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Ozek brusek v obliki stožca iz karbida se uporablja za popravke pri gelu ali akrilu v predelu obnohtne kožice ali pod nohtom, za tanjšanje prostega roba umetnega nohta.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Keramični brus za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus BOMBAŽ za poliranje služi popolnemu zaključku piljenega umetnega nohta pred nanosom barve ali zaključnega topa.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Keramični brusek izdelan iz korunda, na voljo v obliki valja ali stožca, za pripravo naravne nohtne plošče in čiščenje obnohtnih kanalov.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Klešče za manikuro in pedikuro znamke STALEKS - PRO EXPERT. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Rezilo klešč je dolgo 5 mm. 

  Ni na zalogi
 • 89,95 €

  Klešče za manikuro in pedikuro znamke Slowianka PREMIUM. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Gre za precizno orodje izdelano ročno. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus z rumeno oznako znamke EURO FASHION je primeren za odstranjevanje trajnega laka ali za odstranjevanje tankega sloja gela. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus TRAPEZ, s pomočjo posebne oblike očisti predel obnohtne kožice. Brus, ki očisti bočne kanale nohta in bočne dele nohtne plošče.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brusi PLAMEN Euro Fashion za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brus za odstranjevanje umetnih mas kot so trajni lak, gel, akril gel, poly gel ali akril. Ta ovalni brus z zaobljenim vrhnjim delom znamke SLOWIANKA je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni uporabi...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus za odstranjevanje gela ali akrila znamke EURO FASHION je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Ni na zalogi
 • 9,95 €

  Keramični brus za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 59,95 €

  Profesionalne ročno izdelane škarjice PREMIUM Slowianka za obdelavo obnohtne kožice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus za odstranjevanje trajnega laka, gela ali akrila, za tanjšanje umetnega materiala in popravke tunela pod nohtom.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Brusi FIRST GEL za odstranjevanje gela in akrila iz karbida so nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi umetnih nohtov in pri odstranjevanju trajnega laka. Oblika bruska, ki je v trupu ravna, je zelo priročna tudi za oblikovanje nohtov, kar zmanjša piljenje s pilo in prihrani čas in energijo nohtne stilistke.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 69 izdelkov