ART ORGANIZER Slowianka
ART ORGANIZER Slowianka
ART ORGANIZER Slowianka
ART ORGANIZER Slowianka
ART ORGANIZER Slowianka
ART ORGANIZER Slowianka

Art organizer Slowianka

slow-artorganizer
7,95 €
DDV vključen

Imate radi NAIL ART dodatke, bleščice, kamenčke, prahce, samo gre vedno kaj narobe? Ali se kaj raztrese ali gre čisto preveč v smeti? Naj vam bo NAIL ART organizator v pomoč, naj ujame vse, kar ni ostalo na nohtu in naj vam omogoči enostavno pospravljanje in shranjevanje.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Organizator za dekoracije nohtov za ekonomično delo z različnimi prahi, bleščicami, kamenčki in podobnim, s čimer se srečujemo pri okraševanju umetnih nohtov. Nikomur ni preveč simpatično, ko odvrže več materiala, kot ga je dejansko porabil za določen stajling. Še manj pa nam je simpatično, če za to porabimo preveč časa.

Zato je Slowianka ustvarila priročno rešitev za vsakega stilista. Naš Art Organizer Slowianka je lična posoda iz trpežnega materiala, zahvaljujoč kateri bo vaše delo urejeno, organizirano in hitro. Kako deluje? Pred nanosom bleščic, kamenčkov in podobnega okrasja, postavite prst nad odprtino organizatorja. Po končanem delu potegnite iz organizatorja priložen lijak, in izlijte prah ali kamenčke v embalažo. Vaše delo bo postalo hitro in enostavno, organizirano in čisto.

VIDEO ART ORGANIZER

Hranite izven dosega otrok! Preprečite stik otrok z tem izdelkom!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-443 Kraków, Poland
Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM