LAK (PROZOREN) ZA TEHNIKO SHARM (RAZLIVANJE LAKOV) EURO FASHION
LAK (PROZOREN) ZA TEHNIKO SHARM (RAZLIVANJE LAKOV) EURO FASHION

Prozoren lak za tehniko Sharm - razlivanje Euro Fashion

866567
14,95 €
DDV vključen

Lak (prozoren) za tehniko Sharm (EF Exclusive Gellacco Soak Off Sharm Effect Clear 12 ml)


Lak za tehniko razlivanja v prozorni verziji je kot nalašč za učinek Sharm efekta. Sharm efekt ali Wet to Wet tehnika je tehnika, pri kateri v neutrjen trajni lak z lakom »sharm« ustvarjamo želen vzorec.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

EF Exclusive Gellacco Soak Off narejen kot nalašč za učinek "Sharm" efekta. Marsikdo ne pozna tehnike SHARM. Imenuje se tudi Wet to Wet. Ko noht premažemo z izbranim lakom, v mokro, nepolimerizirano plast ustvarjamo vzorec s prozornim lakom GELLACCO Clear Sharm Effect (ali mešanico prozornega laka "sharm" s katerim koli drugim barvnim lakom). Šele nato polimeriziramo v LUČKI za polimerizacijo.

Tehnika "sharm" zaradi prelivanja trajnih lakov ustvarja nešteto odtenkov, vzorec se preliva in ima nešteto senc in nedefiniranih linij. S "sharm" tehniko lahko ustvarjamo vzorce iz floristike in abstrakcije.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo! Shranjujte izven dosega otrok.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Nohte pripravite, kot ste navajeni, bodisi umetne nohte, ki ste jih spilili v obliko bodisi trajno lakirane nohte, kjer ste pravilno nanesli bazni lak.


Nanesite prvi sloj barvnega laka. Sušite ga 2 minuti v UV ali 30 sekund v LED lučki.


Za doseganje efekta »sharm« namažite tanek sloj GELLACCO Clear Sharm laka in naredite vzorec z izbrano barvo permanentnega laka. Nato zopet sušite 2 minuti v UV ali 30 sekund v LED lučki ter zaključite z zaključnim lakom.


Drugi način uporabe je, da GELLACCO Clear Sharm lak vmešate v barvni lak in to mešanico uporabljate za ustvarjanje vzorca na neutrjeni plasti trajnega laka.

DI-HEMA trimethylhexyl dicarbamate, Phenoxyethyl Methacrylate, Triethylene Glycol dimethacrylate, HEMA, Hydraxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, PPG-2 Dimethicone, p-hydraxyanisole, Hydraquinone, CI 60725

2848341 SHARM EFFECT

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM