VELVET HOLO Top Coat - zaključni MAT top z HOLO bleščicami Slowianka
VELVET HOLO Top Coat - zaključni MAT top z HOLO bleščicami Slowianka

Velvet Holo Top Coat - zaključni mat top z holo bleščicami Slowianka

Slow-VelvetHOLO
14,95 €
DDV vključen

Nova različica žametnega mata Velvet Holo, topa Slowianka, s satenastim pridihom in dodanimi holografskimi delciNanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Nova različica žametnega mat topa s satenastim pridihom znamke Slowianka Nail Trends. Najbolj prodajan mat top imenovan Velvet je obogaten s srednje velikimi holografskimi delci. Zahvaljujoč temu lahko na nohtih dosežete mat učinek z dodanimi metalnimi delci, ki posnemajo zvezdnato nebo. Pred strjevanjem v žarnici delci iskrijo z različnimi barvami, po sušenju pa izgubijo holografski sijaj in dobijo povsem nov videz. Ta nenavaden učinek se bo izkazal v neštetih stilih in vsem vašim hibridnim lakom dal drugo življenje. Ta mat izgleda čudovito še posebej na temnih, globokih barvah.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Top VELVET nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Odsvetuje se nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Special Acrylic Polymers, Dipgenil (2,4,6 - ttimethylbanzoyl), Phosphine Oxide, Acrylic Monomer, Inorganic Pigment.

CPNP: 3840640 Lak gel zaključni VELVET HOLO

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM