ONE STROKE za začetnike - jesenski Povečaj

Tečaj ONE STROKE za začetnike

Nov izdelek

Stopnja 1 je primerna za začetnike in nohtne stiliste, ki že imate osnove NAIL ART-a. Na tem tečaju spoznamo, kako se pripravi prava kombinacija gela in pigmenta. Komponirajo se enostavnejši vzorci, praviloma iz sveta floristike in abstrakcije.

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

120,00 € z DDV

Vabljeni na tečaj ONE STROKE tehnike, prilagojeno za poslikave trajno lakiranih in umetnih nohtov. Tehnika One Stroke na začetku izgleda zelo zahtevna, vendar lahko pri kvalitetni predstavitvi, s pravilno izbiro gelov in čopičev, tehniko hitro osvojite. Naučimo vas kako lahko z eno potezo ustvarite dizajn v dveh ali večih barvah ter kako korak za korakom sestavljati vzorec v celoto. Na tečaju spoznamo belo pasto, ki jo kombiniramo z drugimi barvnimi geli in pigmenti.

Stopnja 1 je primerna za začetnike in nohtne stiliste, ki že imate osnove NAIL ART-a. Na tem tečaju spoznamo, kako se pripravi prava kombinacija gela in pigmenta. Komponirajo se enostavnejši vzorci, praviloma iz sveta floristike in abstrakcije.

TERMINI NA VOLJO V LETU 2022:

15.10.2022 ob 9h
17.11.2022 ob 9h

I. Program tečaja

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro V KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja.

Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT Slowianka Nail Trends.

 

II. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

Tečaj poslikave nohtov-NAIL ART= 120 EUR

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

9 drugi izdelki v isti kategoriji: