Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici
Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici

Seti Arter Painting Gel – pigmentiranih gelov v tubici Slowianka

Slow-ArterMAESTROBOX
Zadnji kosi na voljo
44,95 €
DDV vključen

Na voljo v štirih setih: Basic box (belo, rumeno, rdečo, modro in črno), Maestro box (oranžna, malina, violična, rjava in zelena). Ter nova različica NEON odtenkov - Neon box - Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue. Green box (Green, Green Grass, Green Moro, Green Olive, Yellow Grass).

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici, na voljo v desetih klasičnih odtenkih: belem, rumenem, rdečem, oranžnem, vijoličnem, modrem, zelenem, črnem, rjavem in v barvi maline. In sedmin neon odtenkih: Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue. Ter novost, 5 zelenih odtenkov: Green, Green Grass, Green Moro, Green Olive, Yellow Grass.

Nohtni stilist, ki skrbi za izgled nohtov svoje stranke, je kot slikar, ki slika in ustvarja svoje delo na majhnem platnu. Tako kot umetnik potrebuje za ustvarjanje kvalitetne barve, tako tudi nohtni stilist ne more brez dobre palete nasičenih in pigmentiranih barv, s katerimi nima omejitev pri kateri koli vrsti poslikav nohtov. Arter barvni geli v tubici so na voljo v desetih odtenkih, ki so na voljo posamezno ali pa kot dva setaBasic box (belo, rumeno, rdečo, modro in črno) in Maestro box (oranžna, malina, violična, rjava in zelena). Konsistenca Arter gelov za poslikave je redka, a vseeno za spoznanje bolj gosta od gostote trajnih lakov.

Nohtni stilist, ki skrbi za izgled nohtov svoje stranke, je kot slikar, ki slika in ustvarja svoje delo na majhnem platnu. Tako kot umetnik potrebuje za ustvarjanje kvalitetne barve, tako tudi nohtni stilist ne more brez dobre palete nasičenih in pigmentiranih barv, s katerimi nima omejitev pri kateri koli vrsti poslikav nohtov. Arter barvni geli v tubici so na voljo v 22 odtenkih, ki so na voljo posamezno ali pa kot štirje seti: Basic box (belo, rumeno, rdečo, modro in črno), Maestro box (oranžna, malina, violična, rjava in zelena) in Neon box (Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue). Green box (Green, Green Grass, Green Moro, Green Olive, Yellow Grass). Konsistenca Arter gelov za poslikave je redka, a vseeno za spoznanje bolj gosta od gostote trajnih lakov.

Komplet Arter Painting Gels Basic je sestavljen iz 5 najbolj pogosto iskanih pigmentiranih barv in te je ustvarila Natalia Larina - glavna trenerka blagovne znamke Slowianka Nail Trends. V priročno majhno tubico smo zaprli ultra pigmentiran gel, ki bo popolnoma nadomestil vse druge tovrstne izdelke. Osnovni komplet BASIC vsebuje belo, rumeno, rdečo, modro in črno.

Set Basic box vsebuje:

Arter White Paint - VIDEO

Arter Yellow Paint  - VIDEO

Arter Red Paint  - VIDEO

Arter Black Paint  - VIDEO

Arter Blue Paint 3g - VIDEO

Maestro Box je naslednji korak za stiliste, ki iščejo popolne barve, ki se pogosto uporabljajo in dopolnjujejo v dekoracijah nohtov. To je sistem, ki bo pospešil vaše delo in olajšal delo vsakega ambicioznega stilista. Začnite svojo pustolovščino z Artert Paintings Geli v različicah Basic, Maestro in Neon.

Set Maestro box vsebuje:

Arter Orange Paint  - VIDEO

Arter Violet Paint  - VIDEO

Arter Green Paint  - VIDEO

Arter Rapsberry Paint   - VIDEO

Arter Brown Paint  - VIDEO

Naši najbolj prodajani geli Arter Painting Geli v novi poletni različici! 7 popolnoma novih, živahnih barvnih gelov, zasnovanih za različne vrste poslikav in dekoracij nohtov: ombre, ornamenti, rože. V našem Neon box-u boste našli:

Set Neon box vsebuje:

Arter NEON Yellow Paint   VIDEO

Arter NEON Red Paint   VIDEO

Arter NEON Turquoise Paint  VIDEO

Arter NEON Violet Paint    VIDEO

Arter NEON Pink Paint    VIDEO

Arter NEON Rapsberry Paint  VIDEO

Arter NEON Blue Paint   VIDEO

Set Green box VIDEO je MIX Arter gelov v zelenih odtenkih, namenjen vsem ljubiteljem floristike. Samo ti odtenki so na voljo samo kot BOX, in ne tudi posamezno, kot ostalih 17 Arter gelov:

Green
Green Grass
Green Moro
Green Olive
Yellow Grass

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Uporaba teh pigmentiranih mešanic gelov je zelo preprosta. Najlažje je, če si majhno količino izbranega Arter Painting gela iztisnete na metalno paletko. Barvo nanesete na prej pripravljen noht s čopičem za gel. Pravilno posušite barvni gel Arter, čas prilagodite tehnologiji, ki jo uporabljate, praviloma med 60-90 sekund.


Noht zaključite s svojim najljubšim topom: Top Coat No Wipe / Top Velvet.


V primeru, da je bila kreacija ali poslikava narejena na utrjen top, ni potrebe po ponovnem nanašanju topa.


Polimeriziramo jih lahko v UV lučkah: 60/90 sec (Najboljša izbira je 48W Sun Power LED lučka).

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Arter White, Arter Yellow, Arter Red, Arter Black

Ethoxylated Trimethylolpropane Triacrylate, CI77891, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxpropyl Acrylate, Uretha-nacrylat Oligomer, HEMA DPPA, Penta-erythriyl Tetramercaptopropionate, Methyl Benzoylformate, Hydroxycyclohexy phenyl ketone, Benzoyl Isopropanol, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica, PPG-3 Glyceryl Ether Triacrylate, CI60725, p-Hydroxyanisole

Arter Orange, Arter Violet, Arter Green, Arter Brown, Arter Rapsberry

DI-hema Trimethylhexyl, Hema, Hydroxycyclohexyl, Pigments

Arter Blue

Ethoxylated Dipentaerythritol Hexaacrylate, Alphatic Urethane Diacrylate, Polyethylene, Ethylphenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl) phosphinate, Polyester Resin, P-Hydroxyanisole, CI74160

CPNP: 3835404 Arter Painting Gels Maestro

CPNP: 3835428 Arter Painting Gels Basic

CPNP: 3835443 Arter Painting Gels Neon

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM