Seznam izdelkov po znamki ESN

Trajni lak

Trajni lak Neon Reflective (226-231) Gel Me ESN

ESN
Neon Reflective kolekcija
7,95 €
Flash kolekcija izjemno bleščečih in odsevajočih bleščic ujetih v trajni lak Gel Me ESN znamke Euro Fashion. Bleščice v različnih neon odtenkih se izjemno odsevajo na sončni in na neposredni svetlobi. Uporabne so kot nanos na pri trajnem lakiranju ali kot nanos na umetne nohte iz gela ali iz akrila.
Baze - vezni laki

Kamuflažne baze za gel lak Complete System Gel Me ESN

ESN
Complete System Baze
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Goste hibridne barve v vaših najljubših odtenkih: Nude,...
Baze - vezni laki

Rose Pink - pastelna kamuflažna baza

ESN
862494
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Gosta hibridna baza v pastelno roza odtenku v 8 ml steklenički.
Baze - vezni laki

Shocking Pink - neon kamuflažna baza

ESN
863400
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Gosta hibridna barva v neon shocking pink odtenku v 8 ml...
Topi - zaključni laki

Zaključni lak gel No Wipe - Gel Me ESN

ESN
862329
12,95 €
Zaključni Lak gel No Wipe Gel Me ESN, primeren za trajno lakiranje nohtov in za umetne nohte. Kakovostni zaključni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem, ki ga po polimerizaciji ne brišemo. 
Tekočine

Cleaner ESN Gel me 118 ml

ESN
862037CLEANER
6,95 €
Cleaner znamke Gel me ESN za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Nanese se na blazinico in se z njo obriše polimeriziran gel ali akril gel ter prah na nohtu. Specialna tekočina na voljo v pakiranju 118 ml nohte razkužuje, dezinficira in jo očisti praha. 
Baze - vezni laki

Neon Pink - neon kamuflažna baza

ESN
863401
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Gosta hibridna barva v neon pink odtenku v 8 ml steklenički.
Trajni lak

Trajni lak Let's summer (207-212) Gel Me ESN

ESN
Let's summer ESN
7,95 €
Nova kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v privlačnih, nasičenih in poletnih odtenkih. Let's summer vsebuje 6 odtenkov v 8 ml steklenički za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov: Sunrise, Coctail, Party, Lotus, Paradise in Ocean.
Baze - vezni laki

Neon Yellow - neon kamuflažna baza

ESN
863403
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Gosta hibridna barva v neon rumenem odtenkih v 8 ml steklenički.
TRAJNI LAK GEL ME ESN- SECRET GARDEN COLLECTION (201-206) TRAJNI LAK GEL ME ESN- SECRET GARDEN COLLECTION (201-206) 2
Zadnji kosi na voljo
Trajni lak

Trajni lak Secret Garden (201-206) Gel Me ESN

ESN
Secret Garden ESN
7,95 €
Kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v nežnih, pastelnih odtenkih. Secret Garden Collection vsebuje 6 odtenkov v 8ml steklenički za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.
Baze - vezni laki

Neon Orange - neon kamuflažna baza

ESN
863402
10,95 €
Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Gosta hibridna barva v neon oranžnem odtenku v 8 ml steklenički.
Prikazujem 1-12 od 74 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM