Seznam izdelkov po znamki MoYou London

Nail art je velik in z MoYou London lahko postane samo še večji. Podjetje, ki izkorišča modo in ustvarjalnost, da svetu prinesemo najboljše iz umetnosti nohtov. Strasta ekipa, ki jih vodi ljubezen do umetnosti nohtov in neumorno dela na vseh stopnjah, vključno z oblikovanjem, proizvodnjo, distribucijo in trženjem čudovitih izdelkov.

ŠABLONA TROPICAL - MO YOU LONDON (NAIL STAMPING) ŠABLONA TROPICAL - MO YOU LONDON (NAIL STAMPING) 2
Zadnji kosi na voljo
7,95 €
Šablona Tropical je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
Nail art

Žig in strgalo za stamping - Mo You London

MoYou London
MSORE
6,95 €
Žig in strgalo Mo You London se uporablja pri hitrih salonskih poslikavah nohtov, v kombinaciji z šablono in lakom za nail stamping, na naravnih, trajno lakiranih ali umetnih nohtih.
7,95 €
Šablona Tourist je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
7,95 €
Šablona Pro XL je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
7,95 €
Šablona Origami je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
7,95 €
Šablona Illusion je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
7,95 €
Šablona Hipster je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
ŠABLONA BRIDAL - MO YOU LONDON (NAIL STAMPING)
Zadnji kosi na voljo
Nail art

Šablona Bridal za nail stamping - Mo You London

MoYou London
MPBRI02
7,95 €
Šablona Bridal je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
ŠABLONA ARTIST - MO YOU LONDON (NAIL STAMPING) ŠABLONA ARTIST - MO YOU LONDON (NAIL STAMPING) 2
Zadnji kosi na voljo
7,95 €
Šablona Artist je šablona ali plošča za štampiljke za nohte znamke Mo You London. Mo You London nail stamping je poznan zaradi inovativnih vzorcev in kvalitetno izrezanih plošč za ljubitelje nohtnih žigov.
Nail stamping

Lak za štampiljke metalni odtenki Mo You London

MoYou London
MN00
14,95 €
Lak za štampiljke, kovinskega izgleda, super kot samostojna dekoracija ali pa kot dodatek kateri drugi barvi. Lahko se uporablja tudi kot lak za naravne nohte. Lak je metalen in ustvari kovinsko dvojno kromirano površino, ki da dvobarvni izgled.
Prikazujem 1-12 od 17 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM