PIGMENTI in BLEŠČICE, ki se vtrejo v disperzijski sloj 35 izdelkov.

 • 7,95 €

  Odkrijte čarobnost nohtnih efektov z Quick Gold in Multicolor Dust. Ustvarite spektakularen učinek FLASH efekta, ki oživi nohte z intenzivnim sijajem in gibanjem delcev. Ali pa z uporabo obeh ustvarite edinstveno raznobarvno bleščanje, ki ustvari čarobno lesketanje podobno učinku kameleona. Ta dva izdelka dopolnjujeta in oplemenitita vašo manikuro z...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Izdelki iz kolekcije Cameo Gloss zasijejo na nohtih, vsak od 6 odtenkov po 0,5g pa poskrbi za popolnoma drugačno, edinstveno barvo. Cameo Gloss odlikujeta transparentnost in učinek kameleonskih barv. Svetlobni sij je zaščitni znak te kolekcije. 

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Kolekcijo bleščečih prahov Cherrymoon Slowianka sestavlja 5 mešanic prahov in bleščic, pakiranih po 1g: KISSin, HUGin, FLIRTin, SEXin, DATEin. Posip je lahko pod topom ali na topu, kot sugar effect. 

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.

  Na zalogi
 • 2,99 €

  Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  NEON EXPLOSION POWDERS Slowianka so pakirani po 1 gr. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Okrasni konfeti za nohte različnih barv. Confetti Hexagon v obliki šestkotnikov znamke Euro Fashion. Okrasne konfete nanesemo na neutrjeno plast UV gela ali akrila ali jih vmešamo v gradilne gele. Konfeti različnih barvnih odtenkov na nohtu ustvarijo konveksen in tridimenzionalen videz. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bolly Collection so konfeti in bleščice razlićnih odtenkov s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Confetti & Glitter Dust so enobarvni konfeti in bleščice s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Pink Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice roza odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Purple Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice vijola odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Blue Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Copper Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice bakrenih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Black Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice črnih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Holography Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice različnih holografskih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Fluorescence Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice fluroscentnih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Red Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice rdečih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Green Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice zelenih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter MULTICOLOR znamke EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice več odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Silver & Gold Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice srebrnih in zlatih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter SUGAR EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bel metalni flash.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v različnih odtenkih: FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.

  Na zalogi
 • 2,45 €

  Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Rainbow Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice mavričnih roza odtenkov.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  V kosmičke Mirror Flakes znamke EURO FASHION smo ujeli kombinacijo efekta ogledala in kameleon efekta. Krpice MIRROR CHAMELEON so enostavne za uporabo, vsestranke, primerne za trajno lakirane nohte in za umetne nohte, za začetnike in za izkušene nohtne stiliste. Prepustite se kreativnosti in spoznajte kombinacijo efekta ogledala ter kameleon efekta. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Bleščice HOLO Effect lahko vtiramo v celo površino nohta, v disperzijski sloj, ali jih uporabimo pri NAIL ART-u, lahko pa jih celo vmešamo v gel ali akril. Holo so zelo majhne in bleščeče bleščice za vse vrste umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Pigmentne bleščice ali imenovani "Mermaid effect" za enostavno popestritev vsakega odtenka trajnega laka ali gela. Gel ali lak posušimo in v lepljivo plast vmasiramo pigmentne bleščice. Odtenkov "Mermaid effect" je na voljo več, dejanski rezultat pa je odvisen od izbrane barvne podlage.

  Na zalogi
 • 1,00 €

  Prah, ki lahko popestri katerokoli dekoracijo. Vpija se v posušen lepljiv dispezijski sloj gela ali trajnega laka. Lahko je to pobarvan noht s trajnim lakom ali pa je to kreacija grajene francoske manikure. Izbira odtenkov je ogromna, z njimi lahko ustvarjamo privlačno prelivanje barv. 

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v odtenku Diamond Dust. Bleščice uporabljamo za NAIL ART in dekoracijo trajno lakiranih in umetnih nohtov. Diamond Dust nanašamo na disperzijsko plast barvnega laka ali gela ali posujemo na neutrjen gel brez disperzije in sušimo. Če z njimi gradimo, jih lahko primešamo direktno v lonček prozornega,...

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Bleščice za dekoracijo trajno lakiranih nohtov, grajenih nohtov, bodisi z gelom ali akril gelom ali za dekoracijo grajene francoske manikure. Odsev bleščic je belo srebrnega odtenka.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice Holo Glitter First Gel s holografskim sijajem na nohtih ustvarjajo bleščeč, mavrično prelivajoč efekt v izbranem odtenku.

  Na zalogi
 • 18,95 €

  Pigmenti Chameleon (Chameleon pigment) za "bloom" tehniko, 3D FRENCH, prelivajoče kamelenon podlage.  

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pigmenti FIRST GEL v zlati, zlato rdeči in srebrni barvi, se lahko vtirajo v disperzijski sloj ali pa se vmešajo v gele in trajne lake. 

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 35 od 35 izdelkov