PIGMENTI in BLEŠČICE, ki se vtrejo v disperzijski sloj 24 izdelkov.

 • 2,99 €

  Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  NEON EXPLOSION POWDERS Slowianka so pakirani po 1 gr. 

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v odtenkih: MINT, FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.

  Na zalogi
 • 18,95 €

  Pigmenti Chameleon (Chameleon pigment) za "bloom" tehniko, 3D FRENCH, prelivajoče kamelenon podlage.  

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pigmenti FIRST GEL v zlati, zlato rdeči in srebrni barvi, se lahko vtirajo v disperzijski sloj ali pa se vmešajo v gele in trajne lake. 

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice Holo Glitter First Gel s holografskim sijajem na nohtih ustvarjajo bleščeč, mavrično prelivajoč efekt v izbranem odtenku.

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Bleščice za dekoracijo trajno lakiranih nohtov, grajenih nohtov, bodisi z gelom ali akril gelom ali za dekoracijo grajene francoske manikure. Odsev bleščic je belo srebrnega odtenka.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Silver & Gold Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice srebrnih in zlatih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Red Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice rdečih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Blue Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Black Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice črnih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice različnih velikosti Bolly Collection EURO FASHION.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice MULTICOLOR - rub glitter in EURO FASHION

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Bleščice HOLO Effect lahko vtiramo v celo površino nohta, v disperzijski sloj, ali jih uporabimo pri NAIL ART-u, lahko pa jih celo vmešamo v gel ali akril. Holo so zelo majhne in bleščeče bleščice za vse vrste umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Pigmentne bleščice ali imenovani "Mermaid effect" za enostavno popestritev vsakega odtenka trajnega laka ali gela. Gel ali lak posušimo in v lepljivo plast vmasiramo pigmentne bleščice. Odtenkov "Mermaid effect" je na voljo več, dejanski rezultat pa je odvisen od izbrane barvne podlage.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Cameo Gloss je kolekcija šestih prahov, ki spominjajo na cvetni prah, z njimi pa lahko pričarate univerzalen kameleon odtenek na najrazličnejših barvnih podlagah. Ta kolekcija vsebuje 6 različnih prahov: Cameo Blue Gloss 0.5g, Cameo Copper Gloss 0.5g, Cameo Gold Gloss 0.5g, Cameo Minty Gloss 0.5g, Cameo Peach Gloss 0.5g, Cameo Pink Gloss 0.5g

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Kolekcijo bleščečih prahov Cherrymoon Slowianka sestavlja 5 mešanic prahov in bleščic, pakiranih po 1g: KISSin, HUGin, FLIRTin, SEXin, DATEin. Posip je lahko pod topom ali na topu, kot sugar effect. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  V kosmičke Mirror Flakes znamke EURO FASHION smo ujeli kombinacijo efekta ogledala in kameleon efekta. Krpice MIRROR CHAMELEON so enostavne za uporabo, vsestranke, primerne za trajno lakirane nohte in za umetne nohte, za začetnike in za izkušene nohtne stiliste. Prepustite se kreativnosti in spoznajte kombinacijo efekta ogledala ter kameleon efekta. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Okrasni konfeti za nohte različnih barv. Confetti Hexagon v obliki šestkotnikov znamke Euro Fashion. Okrasne konfete nanesemo na neutrjeno plast UV gela ali akrila ali jih vmešamo v gradilne gele. Konfeti različnih barvnih odtenkov na nohtu ustvarijo konveksen in tridimenzionalen videz. 

  Na zalogi
 • 1,00 €

  Prah, ki lahko popestri katerokoli dekoracijo. Vpija se v posušen lepljiv dispezijski sloj gela ali trajnega laka. Lahko je to pobarvan noht s trajnim lakom ali pa je to kreacija grajene francoske manikure. Izbira odtenkov je ogromna, z njimi lahko ustvarjamo privlačno prelivanje barv. 

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v odtenku Diamond Dust. Bleščice uporabljamo za NAIL ART in dekoracijo trajno lakiranih in umetnih nohtov. Diamond Dust nanašamo na disperzijsko plast barvnega laka ali gela ali posujemo na neutrjen gel brez disperzije in sušimo. Če z njimi gradimo, jih lahko primešamo direktno v lonček prozornega,...

  Na zalogi
 • 2,45 €

  Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 24 od 24 izdelkov