Bleščice 28 izdelkov.

 • 7,95 €

  Odkrijte čarobnost nohtnih efektov z Quick Gold in Multicolor Dust. Ustvarite spektakularen učinek FLASH efekta, ki oživi nohte z intenzivnim sijajem in gibanjem delcev. Ali pa z uporabo obeh ustvarite edinstveno raznobarvno bleščanje, ki ustvari čarobno lesketanje podobno učinku kameleona. Ta dva izdelka dopolnjujeta in oplemenitita vašo manikuro z...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo vse vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Kolekcijo bleščečih prahov Cherrymoon Slowianka sestavlja 5 mešanic prahov in bleščic, pakiranih po 1g: KISSin, HUGin, FLIRTin, SEXin, DATEin. Posip je lahko pod topom ali na topu, kot sugar effect. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Bleščice HOLO Effect lahko vtiramo v celo površino nohta, v disperzijski sloj, ali jih uporabimo pri NAIL ART-u, lahko pa jih celo vmešamo v gel ali akril. Holo so zelo majhne in bleščeče bleščice za vse vrste umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Pigmentne bleščice ali imenovani "Mermaid effect" za enostavno popestritev vsakega odtenka trajnega laka ali gela. Gel ali lak posušimo in v lepljivo plast vmasiramo pigmentne bleščice. Odtenkov "Mermaid effect" je na voljo več, dejanski rezultat pa je odvisen od izbrane barvne podlage.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v različnih odtenkih: FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v odtenku Diamond Dust. Bleščice uporabljamo za NAIL ART in dekoracijo trajno lakiranih in umetnih nohtov. Diamond Dust nanašamo na disperzijsko plast barvnega laka ali gela ali posujemo na neutrjen gel brez disperzije in sušimo. Če z njimi gradimo, jih lahko primešamo direktno v lonček prozornega,...

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice Holo Glitter First Gel s holografskim sijajem na nohtih ustvarjajo bleščeč, mavrično prelivajoč efekt v izbranem odtenku.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Silver & Gold Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice srebrnih in zlatih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Red Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice rdečih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Blue Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Black Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice črnih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter MULTICOLOR znamke EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice več odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bolly Collection so konfeti in bleščice razlićnih odtenkov s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Okrasni konfeti za nohte različnih barv. Confetti Hexagon v obliki šestkotnikov znamke Euro Fashion. Okrasne konfete nanesemo na neutrjeno plast UV gela ali akrila ali jih vmešamo v gradilne gele. Konfeti različnih barvnih odtenkov na nohtu ustvarijo konveksen in tridimenzionalen videz. 

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Okrasni fini konfeti za nohte različnih odtenkov - mavrični. Confetti v obliki fine travice znamke Euro Fashion. Okrasne konfete nanesemo na neutrjeno plast UV gela ali akrila ali jih vmešamo v gradilne gele. Konfeti različnih barvnih odtenkov na nohtu ustvarijo konveksen in tridimenzionalen videz. K srcu bodo prirasle tudi stilistkam, ki obvladajo...

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Bleščice za dekoracijo trajno lakiranih nohtov, grajenih nohtov, bodisi z gelom ali akril gelom ali za dekoracijo grajene francoske manikure. Odsev bleščic je belo srebrnega odtenka.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Pink Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice roza odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Purple Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice vijola odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Fluorescence Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice fluroscentnih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Rainbow Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice mavričnih roza odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Green Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice zelenih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Copper Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice bakrenih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter Holography Collection EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice različnih holografskih odtenkov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Bleščice RUB IN glitter SUGAR EURO FASHION so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bel metalni flash.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Confetti & Glitter Dust so enobarvni konfeti in bleščice s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 28 od 28 izdelkov