GELI Z BLEŠČICAMI 15 izdelkov.

 • 8,95 €

  Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.

  Na zalogi
 • Sale
  6,97 € 9,95 € -30%

  Barvni geli EF EXCLUSIVE, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 20,95 €

  CLOUDY BEIGE je tekoči gradilni gel v svetlem mlečnem kožnem tenu s formulo EASY LEVELING in drobnimi bleščicami in šimrom. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu NO FILE. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, zato ni dviga gela.  Njegova...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Še ena bleščeča novost! Barvni ali gradilni geli z efekti za vse ljubiteljice bleščic. Predstavljamo vam 2 gela z bleščečimi koščki folij, ki se uporabljajo prav za vse. Lahko so gradilni geli ali se mešajo z gradilnimi geli različnih odtenkov. Lahko se mešajo z barvnimi geli ali laki. Lahko so premaz za gelirane ali trajno lakirane nohte. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Šampanjec zlata in kovinsko srebrna barva ujeta v miniaturne bleščice in spremenjena v gel pasto za vse vrste umetnih in podaljšanih nohtov. Razveselili se boste njune pigmentacije, mazljivosti, pokrivnosti in obstojnosti. Pakirano v original embalaži 5 gr.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Svetleči gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend manikerskih salonov. Dosezite svetleč odtenek ali pa ustvarite privlačen NAIL ART s pasto s bleščicami znamke FIRST GEL.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Geli z blešlicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli BLINK, BLINK v rdečem, zlatem, modrem in srebrnem 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Barvni geli MULTI ART Slowianka so univerzalni geli intenzivnih odtekov. So zelo dobro pigmentirani in prekrivni in se lahko kombinirajo z drugimi geli. Uporabljajo se za pokrivanje umetnih nohtov iz gela in akrila, bodisi samo ojačane nohte ali podaljšane nohte. Prav vam pridejo tudi pri različnih vrstah poslikav: ornamenti, tanke linije, mozaik, 3D NAIL...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Barvni gel - UV/LED PAINT GEL - Artist Line 5gr (FIRST GEL Farb gel PAINT GEL)Geli iz te kolekcije so primerni za NAIL ART na permanentno lakirane nohte, gelirane nohte ali akrilne nohte. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Barvni geli ONE STROKE FIRST GEL (UV Paintng Gel) biserne kolekcije so gostejše strukture, ki ne tečejo in se nanašajo zelo tanko ter so primerni za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Barvni geli ONE STROKE FIRST GEL (UV Paintng Gel) Dreams Come True kolekcije so gostejše strukture, ki ne tečejo in se nanašajo zelo tanko ter so primerni za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Dosežite bleščeč efekt z Magic of Brilliants geli znamke First, primernimi za vse vrste umetnih nohtov, bodisi podaljšanih ali pa samo utrjenih z gelom ali akrilom.

  Na zalogi
 • Sale
  10,17 € 11,96 € -15%

  Intenzivne, nasičene barve omogočajo izjemno natančne in lepe vzorce NAIL ART-a. Barvni geli, pakirani v original embalaži 5 gr, so primerni za vse načine premazov umetnih nohtov: baby boomer, ombre, francoska, tanke linije in še kaj.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 11,95 €

  Black Cat - Barvni gel - UV/LED PAINT GEL - Artist Line 5gr (FIRST GEL Farb gel PAINT GEL). Gel iz te kolekcije je primeren za NAIL ART na permanentno lakirane nohte, gelirane nohte ali akrilne nohte. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Barvni gel WEDDING WHITE - UV/LED PAINT GEL - Artist Line 5gr (FIRST GEL Farb gel PAINT GEL). Gel iz te kolekcije je primerni za NAIL ART na permanentno lakirane nohte, gelirane nohte ali akrilne nohte. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 15 od 15 izdelkov