Čopič za rože 3-0 - First Gel
Čopič za rože 3-0 - First Gel

Čopič za rože 3-0 - First Gel

FG-2984
17,95 €
DDV vključen

Čopič za rože 3-0 je čopič za nail art. Floristika, elementi floristike in rože so nekaj, kar dostikrat nastaja pod prsti izkušenih nohtnih stilistk, ki poznajo tehniko Zhostovo. Ta čopič sodi v skupino čopičev imenovanih mačji jeziki, za katere je značilna ovalna oblika s konico, ovalne oblike, neenakomerno porezanih ščetin. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Čopič za rože 3-0 je visokokakovosten čopič za nail art z barvnimi geli in ostalimi barvnimi različicami, ki jih uporabljajo nohtni stilisti v manikerskih salonihMačji jeziki so zelo priznani v svetu umetnosti. Zelo poznani so v Rusiji, kjer je njihova tradicionalna poslikava imenovana Zhostovo. To tehniko smo poenostavljeno prenesli v svet nohtov, a da lahko ustvarimo tako precizne dele rož in listkov potrebujemo kvaliteten čopič prave oblike. Ta mora biti ploščat, na konici ravno prav okrogel in ob enem špičast, ščetine morajo biti mehke in neenakomerno porezane. S tem dosegamo tanjše in debelejše elemente ter bolj in manj poudarjene elemente.

Kaj potrebujemo poleg kvalitetnega čopiča mačji jezik? Pigmentiran in mazljiv material, ki ga ponavadi najdemo med pasta gelimešanicami gelov in pigmentov ter seveda med geli v tubici.

Ko boste enkrat osvojili to tehniko okraševanja nohtov boste lahko ugodili vsaki stranki v salonsko hitrem času.

Čopič je na voljo v srebrni barvi.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

FIRST GEL, Inh.Viktor Röttig, Rathauspassage 9, 56068 Koblenz, Germany

Samo za profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM