ČOPIČI 64 izdelkov.

na stran
 • 19,95 €

  Čopič za gel in akril gel številka 6 linije PREMIUM znamke Slowianka uporabljamo za nanos najrazličnejših gelov in akril gelov. Konica čopiča je oblikovana polkrožno in ščetine so daljše, tako da so primerne za nanos gela in poly gela ter barvnih gelov. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Zlat čopič za akril s pokrovčkom za modeliranje nohtov po sistemu akrila in super pomočnik za modeliranje akril gelov in poly gelov. Čopič je narejen iz naravnih ščetin, kar omogoča enostavno delo. Konica čopiča je rahlo špičasta, kar olajša modeliranje s akril gelom in akrilom. Čopič je ovalne oblike, manjše dimenzije. Je zelo vzdržljiv in ima dolgo...

  Na zalogi
 • 37,95 €

  Čopič za akril Master (Acrylic Master Brush) za modeliranje nohtov po sistemu akrila. Čopič je narejen iz naravnih ščetin, kar omogoča enostavno delo. Konica čopiča je rahlo špičasta, kar olajša modeliranje s akril gelom. 

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič za natančno nanašanje gradilnih in barvnih gelov, akril gelov in poli gelov pri izdelavi in barvanju umetnih nohtov. Spada v kolekcijo STIX BRUSH - kolekcija čopičev s črnim ročajem in pokrovčkom. Čopič sestavljajo kvalitetne najlonske ščetine, ki jim podaljšamo življenjsko dobo, če jih čistimo z gelnim čistilcem čopičev BRUSH CLEANER. S tem...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Čopič, z gostimi ščetinami, primeren za nanašanje gela, barvnega gela ali izdelave OMBRE EFEKTA. Ščetine čopiča so izredno mehke,  zato lahko goste gele, kot je barvni gel, tapkamo in dobimo v prehodu efekt ombre.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič koničast za gel z oznako 2002 znamke EURO FASHION. Čopič je koničast in ozek, uporablja se za prezicno nanašanje gela ali trajnega laka. Zaradi ozkosti se uporablja tudi za 3D NAIL ART.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič za gel - ovalen 4 znamke FIRST GEL. Velikost in kakovost tega čopiča omogočata udobno nanašanje gradilnih gelov, akril gelov in poly gelov. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za gel, ovalne oblike, velikosti 6, je primeren tako za gel kot tudi za akril gel. Je nepogrešljiv pripomoček nohtnih stilistov v manikerskih in kozmetičnih salonih. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo...

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Čopič za akril gel in poly gel številka 6 znamke FIRST GEL uporabljamo za nanos najrazličnejših poly gelov in akril gelov. Konica čopiča je oblikovana polkrožno, ovalno in ščetine so krajše, tako da so primerne za nanos akril gela in poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten zlat...

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano ONE STROKE.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Čopič NAIL ART z oznako 2 znamke Euro Fashion za poslikave, senčenje, in nanašanje gela ali akril gela.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. Ščetine čopiča so mehke, rahlo neenakomerno rezane, kar da čar poslikavi. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič za NAIL ART - ZHOSTOVO 2 (ozek) in za vse vrste gel paintinga. 

  Na zalogi
 • 16,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Čopič SILIKON je pripomoček iz silikona, namenjen oblikovanju 3D gelov in plastelin gela. Glava iz silikona je izredno mehka in fleksibilna, kar omogoča učinkovito oblikovanje 3D gelov in plastelin gelov. Oblikujemo lahko rože, listke in celo prtičke. 

  Na zalogi
 • 16,95 €

  Magični Čopič Nail Art Slowianka za izjemno tanke linije, NAIL ART ali tehniko razlivanja s permanentnimi laki na trajno lakiranih ali na umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  V Slowianki ljubimo NAIL ART. Čopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli ARTER ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki...

  Na zalogi
 • 13,95 €

  Magični čopič 9 za NAIL ART Slowianka. Ta kolekcija je namenjena tankim linijam, konturam, obrobam, ornamentom, tankim geometrijskim linijam, risanju francoske linije in za wet to wet tehniko (SHARM). 

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za super majhne detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata mini površino iz sintetičnih najlonskih ščetih. 

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Vrhunska Sonda Slowianka je orodje, ki ga odlikuje izredno fina konica v obliki kroglice. Imenuje se tudi dotting tool ali kvačka, uporablja pa se za različne tehnike NAIL ART-a. Nekateri s kvačko nanašajo tudi gradilne gele in se s tem izognejo nepotrebnim zračnim mehurčkom, ki se radi ujamejo v gele. Priročno orodje za ustvarjanje pik, prtičkov, 3D NAIL...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Komplet silikonskih čopičev EURO FASHION za MIRROR IN 3D NAILART tehnike.EF Professional Nail Art Silicone Brushes 5 pcs

  Na zalogi
 • Sale
  5,10 € 6,00 € -15%

  ONE STROKE tehnika ali z drugim imenom ONE MOVE tehnika za dekoracijo nohtov z akrilnimi barvami, geli, pastami ali mešanicami gelov in pigmentov. Na voljo ozki in široki čopiči, ravno in poševno rezani ter tanki čopiči za obrobe in detajle.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 4-Z ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • Sale
  6,80 € 8,00 € -15%

  Čopič za tehniko poslikave imenovano Zhostovo, ki jo na umetne nohte ali trajno lakirane nohte naredimo s pigmentiranimi barvnimi geli ali akrilnimi barvami.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  6,80 € 8,00 € -15%

  Akvarelna tehnika ali vodna tehnika je že dolga leta prisotna v svetu nohtov in NAIL ART-a. Čopiči za akvarelno tehniko imajo gladke in mehke ščetine, ki dobro zadržujejo vodo in barvo. Primerni so tudi za poslikave z INK ALKOHOLNIMI barvami. Skupina akvarelnih čopičev vsebuje tanke čopiče za obrobe in konture ter okrogle in ovalne čopiče za nanos...

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 14,95 €

  Profesionalen čopič ONE STROKE 4 - II za poslikave imenovane ONE STROKE. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za tehniko ONE STROKE velikosti št. 4. Čopič se lahko uporabi s pigmentiranimi geli, pastami, geli v tubici ali z akrilnimi barvami. Primeren je za NAIL ART na umetne in gelirane nohte ter za trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini I je namenjen najbolj preciznim delom poslikave imenovane ONE STROKE, namenjene dekoriranju umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič Gradient je zelo nežen in mehak čopič z razpršenimi ščetinami za vse ljubitelje OMBRE tehnik. Primeren za gelirane in trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič NAIL ART 2, imenovan mačji jezik, ima zelo mehke ščetine, na konici neenakomerno dolge. Namenjen je ustvarjanju cvetličnih motivov in abstraktnih vzorcev. Nepogrešljiv v svetu poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Čopič KOLINSKY 10-0 First Gel za tiste stiliste, ki radi ustvarjate s pikicami.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini II za vse ljubitelje poslikav ONE STROKE tehnike. Ta čopič je izredno ozek, poševno rezan in je namenjen najbolj preciznim delom poslikav.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič za rože 3-0 je čopič za NAIL ART. Floristika, elementi floristike in rože so nekaj, kar dostikrat nastaja pod prsti izkušenih nohtnih stilistk, ki poznajo tehniko Zhostovo. Ta čopič sodi v skupino čopičev imenovanih mačji jeziki, za katere je značilna ovalna oblika s konico, ovalne oblike, neenakomerno porezanih ščetin. 

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Čopič KOLINSKY Y00 je čopič z izredno kratkimi, mehkimi in vodljivimi ščetinami, ki jih je zasnovala Anna Milay. Fine sibirske ščetine omogočajo ustvarjanje hitrih in zelo natančnih miniaturnih mojstrovin na nohtu, tankih linij, kontur in obrob. Čopič na voljo v črni barvi.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič za NAIL ART z gelom s ščetinami Kolinsky. Kvalitetne ščetine in sama oblika omogočajo hitre in vse stranske poslikave. Uporabimo ga lahko za tanjše dele ali za barvanje večjih poslikav nohtov.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 11,95 €

  Za vse ljubitelje najtanjših linij in »STRIPER« čopičev ter kvalitetnih KOLINSKY ščetin za ustvarjanje privlačnih poslikav na umetnih nohtih. Čopič Kolinsky Striper EURO FASHION na voljo v treh različnih debelinah in dolžinah za vse vrste črtic, linij, obrob in kontur.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 64 izdelkov