3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov in korekcije
3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov in korekcije

3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov in korekcije

3GEL
430,00 €
DDV vključen

Začetni tečaj geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, detajle pristavljanja šablone, salonske mandljaste in kvadratne oblike, tapkan baby boomer in risan francoski stil...

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun.

Izbeite termin

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Tečaj (program tečaja) je prilagojen vsaki posameznici, glede na njene želje in stopnjo znanja.

Tečaj začenjamo s sterilizacijo in higieno v salonu ter predstavitvijo materialov.

1. DAN: Prvo obliko, ki predelamo, je kvadratna oblika, ki je glede na obliko naravnih nohtov in željo tečajnice lahko kvadrat, "Soft" kvadrat ali  "Natural" kvadrat. Nohte zaključimo v stilu tapkanega Baby Boomerja. 

2. DAN: Kot drugo obliko začetnega tečaja predelamo eno mandljasto obliko, katero izberemo glede na obliko naravnih nohtov ali želeno dolžino, to je ponavadi oval "Natural", oval - mandelj ali mandelj (ta zadnji je lahko daljši). Ta dan posvetimo pravilnem nanosu barvnega trajnega laka ali barvnega gela in če je želja, grajenim bleščicam. 

3. DAN: Obliko po izbiri in korekcija s francoskim stilom. 

Prva dva dneva sta posvečena kriterijem izbranih oblik, postavljanju šablon ter podaljševanju nohtov. A vse tri dni treniramo pravilno pripravo nohtov, tako brez kot z električno pilo in pravilno piljenje (step by step s pilo in s električno pilo).  Spoznamo pravilen nanos baze, barve in topa, izdelava stilov, kot sta Francoski stil (3. dan) in Baby Boomer (1. dan). Tretji dan se dela oblika po izbiri in je v celoti posvečen korekciji in vsem vprašanjem, ki se pojavljajo pri izdelavi umetnih nohtov. Ta dan potrebujemo namreč nohte z narastkom, saj tretji dan posvetimo korekciji.

Na tečaju lahko spoznavate tehniko Akril – gela po sistemu »dual konic«  ali po sistemu šablon. Prav tako lahko na tečaju spoznate goste gele in tehniko nanašanja »ONE TOUCH«. Ali tekoče gele in tehniko »no file«.

I. PROGRAM TEČAJA

1. Program tečaja prilagodimo potrebam tečajnice.
2. Pri tečaju podaljševanja nohtov se dela na dan ena izbrana oblika umetnih nohtov.
3. Na terminu so naenkrat prisotne maximalno 3-4 tečajnice - v večini primerov sta na tečaju 2-3 tečajnici.  
4. Tečajnica model pripelje s seboj. Model se ne sme ukvarjati z nohti ali ne sme biti nohtna stilistka. Model naj ima lepe in zdrave nohte (deformirani nohti niso primerni za začetni tečaj).
5. Trenutno VSE TEČAJE izvajamo v skadu z veljavnimi ukrepi povezanimi s Covid 19. 
6. Tečaj traja 8 ur na dan, oziroma odvisno od znanja in talenta tečajnice. Na tečaju praviloma končamo 5 nohtov.
7. Ključne točke tečaja: kvadratna oblika nohtov, mandljasta oblika nohtov, francoski stil in stil baby boomer, grajene bleščice in korekcija.
8. Termin si je potrebno prej rezervirati.  Če ni na voljo nobenega termina po vaši izbiri, me lahko kontaktirate, da preverim, če imamo na izbiro še kakšen neobjavljen termin.
9. Na tečaju je poudarek na pripravi s strojčkom za manikiro, seveda pa se na željo tečajnice pokaže tudi ročna priprava nohta.
10. Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja s 10 % popustom.
11. Na tečaju uporabljamo izdelke Slowianka Nail Trends. Vsi izdelki uporabljeni na tečaju so na voljo tudi za nakup  s 10 % popustom.
12. Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT.

II. TERMINI LETA 2024

AVGUST: 13.8., 14.8. in 6.9.2024 ob 9h (ZASEDENO)

AVGUST: 20.8., 21.8. in 12.9.2024 ob 9h

SEPTEMBER: 17.9., 18.9. in 10.10.2024 ob 9h

OKTOBER: 8.10., 9.10. in 5.11.2024 ob 9h

NOVEMBER: 20.11., 21.11. in 12.12.2024 ob 9h

DECEMBER: 10.12., 11.12.2024 in 7.1.2025 ob 9h

III. CENA TEČAJA IN PRIJAVE

3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov - GEL ali AKRIL-GEL = 430 EUR 

2. Prijave:


a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, ki vam ga pošljemo na e-mail. 


b) Rezervacija tečaja se plača v znesku 50 %  po prejemu informativne ponudbe na 

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). 

SKLIC: datum tečaja. 

NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail.

Ob prijavi se lahko plača tudi celotni znesek tečaja. Preostanek tečaja se plača prvi dan tečaja. Glede plačila rezervacije me prosim obvestite tudi po e-mailu in telefonu. 

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981,  info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM